Alla inlägg under maj 2007

Av Bergman - 14 maj 2007 21:38

För idag var ingen, är ingen, vanlig dag, idag är en speciell dag. Haft ringen på mitt finger i underbara 6 månader, och oändligt många månader till kommer det att bli... ser jag verkligen fram emot!!!


Fick inbjudan till kompisens bröllop idag med hittat klänningen jag ska ha till det... snabba bud.. haha.. näe, men jag hade en i åtanke, menar, bröllopet kommer inte som någon överraskning så jag hade redan gått å fnurlat lite... tänkt ut vad jag ska ha på min dag med... längtar väldigt mycket.


Nepp.. nu ska jag sova... massera vaden på min älskling med. Han har förivrat sig lite och startat väldigt hårt med träningen... känner igen mig själv i det där...


Fick en trevligt samtal idag med, ska ringa och boka tid imorrn.. pirr i magen... 

Av Bergman - 11 maj 2007 22:15

är trött... varit en tung dag på jobbet. Satt å jobbade som en tok och så visade det sig att siffrorna inte stämde så jag jobbat i onödan...


less!!!


Imorrn är det myyyys 

Av Bergman - 10 maj 2007 20:39

åååå........ sååååååååååå glaaaaaaaaaaaaad! Ringde till sjukan idag och frågade om mitt resultat. Aldrig har ett negativt varit så positivt!!!! Jippijey! Helt obeskrivlig glädje jag känner just nu... sköööööönt!!!!


Fick även min pinne idag... dubbel glädje! Kulit värre... grön å svart. Ska byta pinne till nästa helg nu.. yes, supersnabb. :)


Gått bra på jobbet med.. förutom att alla system sunkat ihop och vissa beter sig som gubbar, ni vet, sånadära som tror att bara för att man är tjej så är man assistent och har inget annat att göra än att göra deras jobb.. se så fel de har, oj vad jag talar om det och hoppsan så sura de blir. Haha.. lär ju vara betraktad som värsta otrevliga människan jag, men är ju bara de som är inkompetenta... 


Bakar bröd.. gjorde coleslaw idag. Gott! Ska försöka komma på en förrätt till lördag nu innan vi ska kolla på melodifestivalen.. Skjuttsingen vad alla är gravida hela tiden...  

Av Bergman - 9 maj 2007 19:24

Har sån träningsvärk i baken att jag knappt kan sitta på den!!! *lycka*


Blev arg på en annan sak förutom rökare idag med. Ringde för att få reda på ett provsvar, fick jag inte!!! VA? När jag tog provet sa de att jag skulle vänta i två veckor, hörde jag inget så var det ingen fara. Om det var något så skulle de höra av sig. För provet skulle det ta mellan 1-2 veckor. Då tänkte jag i min enfald att jag skulle kunna ringa efter en vecka och höra om provet var klart så jag slapp gå och känna mig sjuk och osäker i en vecka i onödan, men icke! Kunde de inte lämna ut. Vad är det för dumheter? Deras rutiner kallas det visst! FÖrstår om de inte kan sitta och ringa om provsvar så fort de har fått det, men om jag själv ringer för att få reda på det så borde jag ju det, eller hur? Ska ringa ett annat nummer som jag fick imorrn och skälla lite, eller nåt. VIll inte gå å må kasst en vecka till bara för att deras rutiner innebär att de inte kan lämna ut ett provsvar... ååååå... det kryper i kroppen på mig när jag tänker på det... argh!!!


Ska trösta mig med bananmuffin nu... 

Av Bergman - 9 maj 2007 19:15

Mycket på jobbet, asmycket. Trött. Går inte som jag vill, men vi lade ner det och inväntar morgondagen och hoppas att det har löst sig av sig självt under natten. :)


Blir betraktad som assistent av vissa, får mig att bli arg och sur, säger att de får lösa saker själv, då blir dom sura typ. Puckorsar, Aliens! Hms. Jo, åsså kände jag röklukt idag, kom smygande in i rummet. Var påväg att bli riktigt arg, men bet mig i läppen. SKa bli arg, riktigt arg sedan när jag fått rökrutan. Ska ordnas senast nästa vecka. Jag är inte rökare och då vill jag inte bli utsatt för rök. Vill de dö av cancer så får de göra det, men jag ska inte drabbas av det!!! Blir bara mer och mer anti-rök. Men ursäkta, alltså hur J-vla dum i huvet är man om man ställer sig i en dörr och röker, typ orkar inte ta sin passerknapp ur fickan för att öppna dörren utan man står med dörren öppen och drar in den vidriga nikotinen i sin kropp. Hallå! Vakna!!! De orkar inte gå bort från dörren utan ska stå där å röka, å regnar det då måste man stå under tak, guuu... får mig att se rött! Är så trött på allt tjafs om diskriminering av rökare, de har ju själv valt dessa cancerpinnar, det är inte synd om dem, de får röka dem hur mycket de vill så länge det gör det så det inte drabbar någon annan. Egoister är vad de är!!!


Nepp.. nu ska jag sluta vara sur på de människor som själva väljer att dö i förtid...


idiots!!! 

Av Bergman - 8 maj 2007 19:32

Ja, var i Skövde måndag-tisdag. Hann träna innan jag åkte på måndag morgon. Sparade massa pengar genom att hyra in mig hos en annan, i en bil alltså. Gött... Nåja. Sprang på morgonen i måndags. Otroligt pigg, grymt... hehe... kul. Hann inte träna på kvällen sedan. Hade ju sett fram emot ett grymt backpass på billingen men men... jobbade till halv nio och var inte speciellt sugen att springa sedan, tänkte bara på mat och sova.


Var dock ut i morse en timme. Testade springa asfalt samt strupen uppför Billingen tre gånger, kunde inte hålla mig... gu så skön den är!!! Skulle kunna bo i Skövde bara och endast på grund av det berget. Nåja. Hann träna när jag kom hem med.. skönt. Körde lite intervaller med karta. Försöker förstå varför det helt plötsligt inte går att orientera. Antar att jag tänker för mycket. Sprang lite idag och inte tänkte så mycket, förutom på naturen och kartan och oj vad bra det gick!!! Fattar inte varför jag har hamnat ur spår. Känns som att jag vill för mycket emellanåt och då går det inte alls. När jag verkligen försöker orientera, försöker se höjder stenar o sånt, då går det inte, men när jag bara springer och läser, höjden, stenen... då jäklar går det bra... skulle behöva hjälp! Hms... nåja. Hoppas på ljusning till nästa helg. Måste försöka lägga bort min prestationsångest. Blir så less på sånt. En person som springer skitbra just nu, kul för henne, om det inte vore det eviga tjatet om att man inte tränar, ojojoj, bara är så bra ändå lixom... fanken att hon tränar.. ska inte lägga energi på det som min älskling säger, men är lite jobbigt när man själv lägger +/- 10 timmar i veckan men bara går bakåt..


Nepp, dags att bli positiv, ransaka sig själv, hitta felet, släppa det och gå vidare. Imorrn blir det långpass i vresjön. Hoppas det inte är så mycket djur där... skrämmer skiten ur mig juhu!!!


Ska mysa med min snutt nu... 

Av Bergman - 6 maj 2007 21:19

Jo, i lördags var vi på kolmården. De öppnade i helgen så det var sjukt mycket folk. Köpte dock årskort så vi fick värsta specialfilen. :) Såg flera kändisar där, var tydligen någon vipdag där för dom, nåja. Vi hade matsäck och gick runt och mös hela dagen! Så underbart härligt. Behövdes garanterat.


Idag har jag sprungit. VÄrsta duktiga. Linjeorientering, men det är inte lätt när de envisas om att möblera om i skogen hela tiden! Skulle egentligen köra styrka med, men får göra det här hemma istället. Satte igång å klippte gräset och städade istället. De behövdes med. Har möblerat om i sovrummet så vi får se hur bra vi sover där nu.


Ska ta å packa nu, drar ju till Skövde imorrn. Det som ska bli kul det är om jag hinner köra backträning.. Yes så underbar billingen är!!!

Jobbigt att vara ifrån min älskade bara... saknar honom så mycket när jag är borta...

ska gå å mysa nu... svejs 

Av Bergman - 4 maj 2007 23:03

haha, inte för ett lakan, men ett lakan. Nytt täcke, jättetäcke vill jag ha! Fick ju ha det hos IoU. Hur härligt som helst, har man ju älsklingen jättenära! Måste skaffa. Fått present av ica med, daimtårta och tårtspade. Ska komma ihåg att ta med imorrn.. mm... gott... Är ju bara att tjocka på nu så kroppen blir stor och tung, äta mycket och köra hård styrka, jättejobbigt att springa, men sedan, när jag lägger av med dumheterna och bara springer... shit vad fort det kommer att gå... damdadaaaa!!!


myyyys... rabarbern trivs förresten!!! 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards