Alla inlägg under april 2008

Av Bergman - 3 april 2008 17:38

Japp, varit på engelskakurs sedan i tisdags. Mycket givande, mycket roligt, mycket snackande men mest skrattande. Haha.. helt sjukt vad kul man kan ha åt sig själv. Skönt att alla som var med skrattar åt sig själv... Upptäckte att en i gruppen var väldigt duktig på att trycka på knappar som personen inte skulle trycka på... blev inge mer mjukglass tack vara denne person. :)


Nåja... svullen som en gris och jättetrött. Min kropp älskar mitt inrutade liv med mat i exakta tillfällen. Så blev det inte i veckan och det märks kan jag säga. Har så svårt att lämna mat, är uppfostrad att jag skall äta upp allt på tallriken, men när man inte tar för sig själv så är det svårt att få i sig allt ibland.. 


Å, idag var jag med om något riktigt äckligt. Höskes när jag tänker på det. Uäck. Mathias hade köpt rostbiff som vi skulle mumsa på idag. KOmmer in i köket när han håller på att lägga upp den på tallriken och bestämmer mig att lukta på den. Den luktar INTE gott. Tar en bit innan jag lägger på potatissalladen och nästan kräks. Uäck... så J-VLA äckligt. Var typ rutten... hua.. känner smaken i mun fortfarande. Gick tillbaka med den till Östenssons där den inhandlades och fick hela 6:- i kompensation. Fy vad snålt, vi tänker inte handla där igen och jag kommer berätta om detta på jobbet. Vi snackade om hur äckligt det var och då kommer Mathias på att det antagligen berodde på att de håller på att bygga om och medan de gjort detta så har de låtit köttet (annat kött oxå) och kyckling stå framme i värmen.. hua... tänk om någon äter och inte märker? (hur nu det skulle vara möjligt eftersom det stank om köttet) Man kan ju bli hur sjuk som helst juhu... usch.. mår illa.. kunde inte äta något kött efter det här så blev sallad och potatissallad istället...


Näe, handla inte på Östenssons... märker de om köttet???


ska jobba lite med skolan nu... förresten.. ska till s-vall i helgen på hemligt uppdrag.. ;)

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards