Alla inlägg under maj 2008

Av Bergman - 4 maj 2008 14:35

Japp, med uppsatsen. Skall bara korrekturläsa lite å sånt annat skoj.. *not* nåja. Min studiekamrat hörde inte av sig förrän vid 13 tiden och jag var klar vid 14 med uppsatsen... får se vad hon tycker om det. Har inte varit ut på tre dagar tack vare det lilla "extra" arbetet jag fått göra men nu så...


Betvivlar dock godkänt men håller tummarna... får se om det ljusnar lite när man läser, men kan ju aldrig bli jättebra när man sitter å sammanfattar ex antal sidor och otalig fakta på en dag, för Umeå tog det ganska många dagar eftersom man vill förstå när man läser.


Klar i vilket fall och nu ska jag tillbaka till jordelivet, ut i solen och äta glass med min make.. det är vi värda.. är dock rädd för att solen kommer att skada min nu alldeles vita hud!!!!! 

Av Bergman - 3 maj 2008 21:46

Japp, har suttit i 12 timmar med uppsatsen, jag som trodde jag skulle vara klar igår!! Nåja, beror inte på mig utan skyller stor del på min kurskamrat.. nog nämnt om det... Ska bli klar imorgon tänkte jag... bara att huvudet dog nu.. jobbar ju bäst på förmidagen med...


Har varit så otroligt osocial de senaste dagarna, endast suttit i soffan. Mathias har fixat mat och kommit och mata mig. Tur att jag gjorde illa foten annars hade jag haft krupp nu...


nåja.. ska fixa något att äta, blir inte så hungrig när jag sitter still men kotten vill ha mat.. inbillar jag mig iaf... fick ju instruktioner av Ingela vad man skall äta och så, precis som vanligt. Inte ändra på så mycket... har ju blivit lite mindre träningen än vanligt, har dock inte med kotten att göra utan med andra saker, men kotten har fått tagit skulden, stackarn..


nej.. ska slöa lite nu, ska snart gå å sova.. har inte blivit mycket sånt på sistone. Snutten vill kanske kramas lite med.. jag har ju mest varit vresig idag.. han är så bra.. min snutt... 

Av Bergman - 3 maj 2008 08:45

Se, ingen fotknöl och så börjar den bli blå! Förstå hur synd det är om mig! Behöver inte säga att d inte blev någon tävling idag.

Av Bergman - 2 maj 2008 21:02

hmm.. jag vet att jag är petig men vill inte bli kuggad på grund av bristande källor!!!!


Nåja.. blir analys och slutsats imorrn, förhoppningsvis klar så söndagen kan ägnas åt småjobb...


ska lukta lite på min snutt... han är go han.. pusslilussen min... 

Av Bergman - 1 maj 2008 17:11

Kolla min fot! Dubbel så stor juhu! Synd om mig

Av Bergman - 1 maj 2008 16:55

Japp.. i juni, då jämarns.. :)


Sagt ja till jobbet så det blir att säga nej på måndag.. *gruva* Maj kommer att bli dödens månad.. fy och usch så impopulär jag kommer att bli!!!


NEpp.. min älskade make, världens bästa för den som missat det, har fixat mat till mig nu!!! Hihi... jag har det bra jag.. :) 

Av Bergman - 1 maj 2008 16:51

Tävling idag... pluggat gärnet på förmiddagen men sedan tävling. Lite seg men artade sig bra. Magen känns av lite och fick springa på toa typ 7 gånger innan start eftersom jag blev kissis så fort jag sprang... :)


Ja, påväg till ettan idag så stukade jag foten, ingen liten stukning heller. Är van vid stukningar men den här var inte att leka med. Stukade ju samma fot i lördags så antar att det är därför det gör så jääääääävla ont. Nåja.. låg å kved lite, en gubbe frågade om jag skulle ha hjälp men avböjde. Kom ut på en väg och funderade på hur jag skulle göra. Stod å väntade på att smärtan skulle avta för att kunna besluta mig. Bestämde mig för att inte låta kroppen vinna och gav mig ut i skogen. Släpade mig runt, stannade i några surdrag å svalkade foten lite.. skööönt. Nåja, Nina kom i kapp mig, hon startade sju (7) min bakom mig, men jag hejade glatt på, det säger ju lite om min fart i skogen.


Nåja, tog mig tillbaka å hade ju maken med mig så han fick köra. Är huvet dumt så får kroppen lida och det gör den, jag lovar. Ligger å kvider av smärta nu... Tyck synd om mig!!!

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards