Alla inlägg under juli 2008

Av Bergman - 17 juli 2008 15:27

Idag mättes min mage. 27 cm, helt enligt kurvan. Bra järn- och blodsockervärde och en viktökning på 2 kg sedan kollen i juni. Inte farligt tycker jag själv. Väger in på 80 pannor nu.. inte pjåkigt. :)


Ska snart iväg till Högslätten för att avverka ett eller två varv på 2,5:an  samt hämta en skiva vi glömde hos ankis igår. Ska bara vila lite, har precis ätit lite mellanmål. Ska nog in på ica en sväng å handla jäst så jag kan baka lite... vill ha kanelbulls!!! Måste vi ha å mumsa på i veckan tycker jag...


Nåja.. ska lägga mig ner i soffan nu... 

Av Bergman - 16 juli 2008 18:20

Jo, skaffade linser idag. Undersökningen tog 40 min! Men hon var väldigt trevlig och hoppas att jag har superbra linser nu... :)


Segt på jobbet, men flexade ut tidigt för att hinna till optikern, sedan så ska jag ju mäta mage och lyssna på hjärtljud imorrn! *längta*


Har precis ätit nu å ska vila lite innan vi drar till Ankis å Jim å surrar lite...


Snart lööööördag... fy farao vad kul det ska bli. Tänker bara på hur roligt det var att springa i skogen igår. :) Ska nog kolla kartan och sträcktiderna igen. :) Väntar på resultat från träningen så jag vet hur långt efter jag kom...


har gjort chokladpudding som står i kylen och väntar med... hehe.. bra att vara gravid, är kotten som vill ha, inte mamma inte. :) 

Av Bergman - 15 juli 2008 20:45

Ja, idag var jag ute i skogen och SPRANG!!!! Woho.. snacka om att vara endorfinstinn... Har inte hållit i en karta sedan den miserabla tävlingen sista april, eller första maj var det kanske. Nåja, det gick bra att springa, inte fort, typ D70-fart men det går att springa!!! Sedan har jag insett att jag ser väääldigt dåligt utan linser så måste ringa och boka tid för det imorrn och hoppas på att jag hinner få dem innan jag åker... *johanna är som vanligt ute i god tid*


Var väldigt skönt att komma ut och inse att man inte är helt pasé. 4,1 km på 54 min, dock valde jag långa vägval så jag fick springa stig, vill inte vara för mycket i skogen. Ser fram emot femdagars.. håller det här i sig så.. :)


Nepp... ska äta glasstårta nu.. mmm.. är jag värd...



sur

Av Bergman - 14 juli 2008 17:01

Ja, sitter och känner mig otroligt irriterad och sur, på INGENTING! Men hallå??? Hatar den här känslan, är bara sur lixom, sur å irriterad och skulle kunna börja gråta när som helst. Talat om det för min snutt så han vet. Menar, är ju inte sur på något och vill inte vara sur, men rår inte för det. Ska kanske äta lite socker, brukar ju bli bättre då...


hms... graviditetshormoner, hate it. 

Av Bergman - 14 juli 2008 16:30

Japp, vi skulle ju till Stallarna, en liten sjö, men där var det kallt och molnigt så vi åkte till Svartvik istället och lade oss vid havet. Vi var inte där speciellt länge, men var ner i det kalla havet till låren iaf.. :)


Åkte hem och la mig i badenbaden med en bok istället.. börjar bli trevligt kräftröd nu...


Provade ju cykeln förut! Oj vilken dröm att cykla på!!! VILL HA EN EGEN!!!


Nåja, ska softa lite nu. :) 

Av Bergman - 14 juli 2008 09:52

Ja, idag har vi soooovit.. ojojoj... *gnugga sömn ur ögonen*

Så otroligt skönt att vara ledig idag!!! Vi ska peta i oss lite frukost och sedan ska vi åka till "stan" för att fixa lite med bankärenden och sedan åker vi och lägger oss på stranden. :) Haha.. första gången iår, men vi måste ju passa på när solen skiner.


Vi hade tänkt åka till Skule å  gå upp för berget till grottan och så, men blir så mycket åkande, tar ju minst en timme dit och så... Solen skiner och det är varmt så det blir bad idag! Inte smitingen, spännisstranden, utan barnfamiljstranden... undra om jag skall leta upp min sköldpadda... hihi.. har ju en uppblåsbar sådan som jag gillar. Ja, töntigt kanske, men roligt. :) Men tror det inte det varken ser eller är så smidigt att i mitt nutida valformat klänga runt på den. :)


Snart är det semester med... fyra ynka dagar att jobba sedan åker vi till SÄÄÄÄÄÄÄÄÄLEN!!! Gu va skönt det ska bli. Träffa Ingela å Uffe. Ska komma ihåg att packa ner öronproppar till Mathias, för det kommer han behöva.. :) Ska bli kul att träffa Jenny å alla andra galna orienterare med. Känns som att ALLA kommer till Sälen. Nepp, tekakor och kaffe??? 

Av Bergman - 13 juli 2008 19:52

Idag kom mamma å pappa samt svärfar och svärmor för att fira vår 30-åring. Mamma å pappa hade med sig presenten, som jag oxå var med på. En ny fin cykel!!! Hihi.. vad överraskad han blev min snutt, och glad!!! Slutcyklat på det skeva bakhjulet och plats för barnsadel. Filibabba!!!


Jag hade gjort mumsig jordgubbstårta, tyvärr med frysta jordgubbar eftersom de som säljer färska verkar sova länge på söndagar... Nåja... var gott ändå, även om det inte blev som jag tänkt mig.


Ätit alldeles för mycket tårta och känner mig som barbamamma just nu. Pratade med mor å far om sälenresan, vi åker ju tillsammans ner dit och funderar på att stanna på Orsa bjönrpark. Vi borde kanske samåka ner, men vi vill ha bil att åka runt med själv, samt så vet vi inte när vi tänkte åka hem så vi tar nog egen bil... har dock inte bestämt oss än tror jag...


Sedan pratade vi om att hänga med svärisarna till Norge å mathias kusiner. Hoppas det blir av, hade varit väldigt kul, hört så mycket om det stället... 


Broderar på jag, snart klar.. mamma muuuu 

Av Bergman - 12 juli 2008 21:13

Igår, fredag, fyllde min älskade make 30 år. Överst på önskelistan stod att resa bort och slippa vara hemma, men detta gick ju inte eftersom jag skulle jobba. Dock har jag som vanligt ett ess i rockärmen. :)


Jag hade bokat en stuga, utan el och vatten, i Gålsjö Bruk, så på morgonen fick Mathias ett kort om detta äventyr. Gissa om maken blev glad. Vi packade ihop mat och kläder och drog iväg för att fiska lite. Stugan var sååå mysig. Fisket gick inte så bra, men var ju skönt att bara komma iväg.


Det slutade regna lagomt när vi skulle börja fixa med maten: grillad fläskfile med potatissallad. Mathias föräldrar kom och hälsade på för att fiska lite och äta samt krama om sin son.


Idag har vi varit på Nätra marknad, en stooor besvikelse. Vi har cruisat runt en hel del och avundsjukt kollat på fina sommarstugor i Gålsjöskogen och i Norrfällsviken. Där intogs även middag och sedan, mycket trötta, åkte vi hemåt, till regnet. :(


Men var fantastiska dagar och vi har hunnit spelat massa Talisman. :)


Ska slöa nu, kommer att somna myyyycket snart.


Imorrn kommer mor och far med sin present... :) 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards