Alla inlägg under juli 2008

Av Bergman - 6 juli 2008 11:20

Japp, igår var det dags för mammas 65-årspresent. Såååå trevligt. Vädret var lurigt men slutade med att det var riktigt fint. Uppehåll och inte all för kallt, samt att det inte blåste alls så mycket.  Maten var fantastisk god. Åt så mycket så jag tror jag låter bli att äta idag. :)


Var en trubbadur på båten. Är lite fånigt förtjust i sånna. Morgonen har ägnats åt en film, lyssning på tjoget och just nu bevakar jag Junis-VM i Gbg... Borde plugga men VILL INTE!


Ska ut å springa lite så jag känner mig lite mindre fet. Ingen bra dag idag.. hatar mina lår.. *blä* Läste i bäbisboken... "i V.27 börjar du lägga på dig rejält..." Va f*n... är ju nu... skit.. hms.. *sura*


Rullskidskytte.. haha.. Johannas dag i en ask... 

Av Bergman - 5 juli 2008 15:54

Japp, har vi varit å fyllt på bäbisklädeslagret lite... blev inte så jättemycket, men lite till iaf. Vi får handla mer sedan när vi ser hur stor krabaten blir!


Sitter å väntar på mor, far å bror som skall komma..


är ingen bra dag idag, känner mig fet och svullen, men, men...


nepp.. ska vila lite och lyssna på tjoget...  

Av Bergman - 4 juli 2008 20:30

Ja, jag är heeeelt slut... totalt finito. Inte tränat något alls idag, kanske beror på det? Magen växer gärnet tror jag... den är spänd och det känns lite som magkatarr men ändå inte... Nåja, älsklingen smörjde in magen med olja så nu är det bättre.. spände som attan.


Har vilat och tagit det lugnt, somnade efter jobbet och låg å snarkade i soffan enligt säkra källor.


Hoppades på att få sälja soffan idag med, men han som skulle ringa ringde inte.. *sur* Nåja, visar sig att mathias mobil dummar sig som attan så kan vara så att personen i fråga har ringt men att telefonen dummat sig.


Imorrn är det shopping och glo på folk som gäller. Ska köpa skötbädd och lite mer kläder. Måste ha pyjamaser med.


Nepp... slöa vidare.... 

Av Bergman - 3 juli 2008 21:05

Ja.. har ju varit lite sånt i veckan som jag irriterat mig över.


Först har vi ju lokaltrafiken i Stockholm och alla stackare som inte visste hur de skulle ta sig till sitt jobb åtta (8) km bort.. vad sägs om att slita lite skosulor???


Sedan har vi Wagner. Ja, jag är en idrottstönt som tycker idrott är kul. På tal om det, grattis svenska junisarna till medaljerna i JWOC (gmok.nu). Nåja, Wagner som inte får åka till OS för att SOK hävdar att hon inte hinner bli frisk... ska be min kompis Jenny ring SOK å fråga om hon hinner bli bra till 5-dagars för de verkar ju veta sånt bättre än idrottaren i fråga(!) BUUUUU säger jag bara.. heja Wagner...  Konstigt att andra som är skadade, Christian Olsson, Kallur mfl får åka... hmmm...


Ja och det sista då... räntehöjningen! Men hallå!!! Jag trodde i min enfald att när man tar ett lån så målar man upp worst case, kan man klara det??? Svar = ja -> lån, Svar = nej -> inget lån... hur svårt kan det va??? Tycker inte alls synd om folk med miljonlån som nu helt plötsligt inte har råd att betala, det handlar om personligt ansvar...


nåja.. ska inte irritera mig mer förutom på mig själv och mitt uteblivna pluggande.. din lata ko!!!! 

Av Bergman - 3 juli 2008 18:19

Ja, vilken dag!!! Kanonväder åsså sitter man inne på kontoret hela dagen... Nåja, kom ut tillslut och fick mig min efterlängtade löprunda. Var på prommis i morse med, men blev inte så intensiv för jag var lite seg, men sedan idag.. ojojoj, drygt 4 km utan att stanna!!! Dock sträcker jag inte ut. Fattar inte, känns inte obehagligt, stannar så fort det börjar göra ont eller känns konstigt så nu när det inte känns konstigt så kan jag ändå inte njuta till 100% för jag oroar mig för att det inte är bra ändå.... så orolig att jag skall ställa till med något.


Nåja, det känns bra iaf så jag kommer fortsätta springa, dock blir det ju ingen monsterfart och som sagt så sträcker jag inte ut så som jag önskar. Men, men.. så är det... bebisen är lugn, men kommer väl igång nu när jag lägger mig i soffan.


Ska slöa lite å sedan fingra med uppsatsen... bläääää...


imorrn är det fredag och på lördag ska vi SHOPPA!!! Jiho... 

Av Bergman - 2 juli 2008 20:42

ja... jag vill ha goooooodis.. varför åt jag upp allt igår??? Dummadummadummaudmmaudmmadumma

Av Bergman - 2 juli 2008 17:13

Ja, man har ju hört talas om vägren men vägko??? jo, såg en idag iaf... spekulerade obekymrat på E4:an i morse norr om Älandsbro... hoppas det gick bra för den lille.. är dock inte säker på om det var en ko, kan ha varit en liten tjur med.. nåja...


funderar på att göra mandelbeskvier.. mmmm...


Irriterade mig igår på alla stackars stockholmare som inte har någon buss.. haha.. oki, jag tycker synd om de som bor långt ifrån sitt jobb etc men de "stackare" som de intervjuade som hade mellan 2km-15km till jobbet tycker jag INTE synd om. Skaffa cykel latis!!!!


Näe, känner mig småfet idag bara för att jag inte tränat, varken promenerat i morse eller sprungit efter jobbet... trodde det skulle försvinna, känslan av det alltså, när jag blev gravid, men icke..


såg att Ellos har fått in höstkollektion.. ska kolla bäbiskläder, har ju inte koll på vad vi har, men vet att vi inte har så mycket vinterkläder...


Ahh.. mer saker jag kom på.. såg att coldplay skall spela i stockholm i september... VILL SE!!! åsså har jag inte upptäckt det förrän nu så biljett kan man ju glömma om man inte vill betala otäckt mycket pengar och det vill jag inte...


NÄe, ska försöka spana lite på uppsatsen.. *kräkas* 

Av Bergman - 1 juli 2008 19:14

Ja, en bra dag idag, förutom att jag var tvungen att jobba... är tråkigt, vill vara hemma med min snutt och gosa hela dagarna, men, men... är ju roligt när pengarna kommer.


Jo, har ju nämnt att jag inte kunnat springa något på grund av magen, att det gjort ont. Har ju fått rådet att cykla istället, men gjorde ju det förra veckan och det var ingen hit. Fattar inte de som kan cykla när de är gravida, jag blir helt ihoptryckt i magen och mår dåligt och får lite ont. Däremot har jag kunnat börja springa igen!!! JIHO!!! Idag sprang jag ca 4 km  med endast ett litet avbrott för att gå när det varit mycket nerför. Ska nog köpa ett stödbälte bara för att hålla upp magen lite.. det känns som den är så långt ner så jag vet inte om det är det som påverkar en hel del.


Idag har det firats med. Mathias har äntligen tagit sin student! Snacka om att jag har en lycklig make just nu! Han går omkring med världens största leende och det syns verkligen hur lättad han är. Vi firade med pizza, från Pizza della casa, inte alls lika god som Borensbergs pizzeria, men, men...


Mumsar lite godis nu.. hehe.. så grymt gott. jag är så bra!!!


Nepp.. ska sätta mig och ha lite ångest över min uppsats nu.. 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards