Alla inlägg under augusti 2008

Av Bergman - 6 augusti 2008 21:37

Den 15/8 var det tänkt att jag skulle gå upp med min c-uppsats, ja, den jag har tjatat så fantastiskt mycket om och som jag lidit av ångest angående sedan jag började med den. Idag var "big meltdown" och idag var även dagen då jag äntligen fick svar av min skrivkompis. Det har kört ihop sig, rejält och hon vill inte skriva klart den nu, även vår otroligt stöttande (ironi) handledare har sagt att han inte tror att vi klarar det... tack för det televerket.


Nåja, beslutet är nu taget. Vi skiter i uppsatsen nu.. menar, jag hade ju fått slitit mitt hår, allt hår, om jag skulle hinna klart. Om jag skulle gå upp på fredagen den 15/8 hade jag behövt vara klar nästa tisdag, senast... och hur troligt är det?


Näe, ingen uppsats nu utan nya tag i vår istället... blir bättre eftersom jag då är mammaledig. Om jag skriver med min skrivkompis eller om jag börjar om från scratch (ursäkta ev. felstavning) låter jag vara osagt... just nu ska jag gräva ner mig, känna mig fantastiskt misslyckad och ha ångest över det i någon månad... ja, jag känner mig fruktansvärt misslyckad eftersom jag lagt ner massor med jobb men så sket sig alltihop.. är inte van att det gör det för mig... låter kanske väldigt skrytigt men jag har en tendens att gå in för saker ordentligt när jag väl gör det.


Fy f-n vad sur jag är... skitsur faktiskt 

Av Bergman - 6 augusti 2008 16:48

...har jag drabbats av ett fantastiskt chokladsug... Vad i hela h-vete kom det ifrån? Är lite stressad känner jag... väldigt rastlös och skulle kunna äta 5 kilo choklad NU!!!


Gud... börjar bli irriterad nu oxå... vad gör den lilla ailen i min mage... vad gör den med mig??? gah!!! 

Av Bergman - 6 augusti 2008 07:03

Ja, den är stor. Den växer. Den blir större! Svårt att sitta bekvämt. Märktes igår när vi satt och spelade spel... ändrade runt heeeela tiden... Glömmer ibland bort att magen är så stor som den är och därför inte alltid får plats där jag tror jag ska få plats. :)


Något annat med magen är att jag har upptäckt hur mycket jag verkligen sölar. Det är ju nåt så ofantligt. Tycker inte att jag sölar men så kollar jag ner på härligheten och märker att tröjan är allt annat än ren... hms... Om jag alltid sölar så mycket eller om det är något just nu vet jag inte, märkligt är det iaf.


Måste bara upplysa om att jag vann mitt första parti Talisman igår!!! *lyssnar på folkets jubel* Haha... så kul...

Av Bergman - 5 augusti 2008 18:44

Ja, det är gott.. lakritsvarianten... helst kombinerat med choklad.


Sprang, eller gick efter jobbet. Gjorde ju som vanligt, sprang från början och fick därför gå nästan hela passet istället. Var inte ett dugg sugen, var inte jättekul heller men nu är det gjort. Mår inte så bra idag... var bra i morse men sedan har det gått nerför hela dagen... känner mig lite deppig lixom... tråkigt.


Tänkte ju fixa med skolan på jobbet idag... och hur gick det då? Inte alls.. fick ju jobb att göra. :)


Har köpt lite godis eftersom det är synd om mig idag(!)


Nähä... gö någe kreativt din latis 

Av Bergman - 4 augusti 2008 16:43

Haha.. japp, oj vad långt jag sprang sedan... precis som planen... eller inte. Satt mig här istället. Ska faktiskt sätta mig med skolan nu! *woho* Är väääldigt höstigt ute... gillar hösten. Längtar så fantastiskt mycket efter att få vara ledig så det värker i stortån.


Mathias hade lidit lika mycket av min och kottens frånvaro idag som vi av att vara ifrån honom... hihi.. vi är som två magneter, sitter ihop lixom. :) och tycker inte om när vi är isär.


Bäbis är lugnare nu. misstänker matkoma sedan lunchen, var myyycket lunch. Vet inte vad vi ska äta idag. Har ingen aptit så blir kanske de tre djungelvrål som ligger i skålen på bordet??? Närå, skojsa bara.


Ska skola nu... *uäck* Nej, skärpning. Har bara mig själv att skylla och sitter bara å beklagar mig hela tiden istället för att ta tag i det, fy på mig. Nu är det slutklagat och istället ta tag i saken, eller skita i den, dags att bestämma sig! 

Av Bergman - 4 augusti 2008 11:07

vill jag NU!!!!


Bäbis är arg på mamma eftersom mamma åkte från pappa i morse... för att visa sitt misstycke försöker bäbis sparka mamma sönder och samman, innifrån! Mammas revben har snart blivit mycket mer kompakta eftersom bäbis försöker sparka upp dessa... mycket behagligt.. NOT!


Bäbis tycker om när mamma och pappa är tillsammans...


lunch... snart sluuuutar jag... *längtar svårt mycket*

Av Bergman - 3 augusti 2008 19:29

Jaha.. då var det roliga slut. Ingen mer semester här inte! :(


Är trött och slut.. helt slut. Har börjat slappna av nu, lagomt till semestern är slut.. som vanligt. Ja, så är det...


Igår åkte vi till Näsåker, Krånge närmare bestämt och umgicks med mor, far och mormor. Hade med album från bröllopet och tårta. Virrigt som vanligt, men trevligt ändå. Var ner på Urkult och kollade läget, härligt flummigt och avslappnat.


Idag var vi iväg och fiskade, bara pappa fick fisk, men mathias hade några på iaf... hittade några små hjortron, är ju kasst med bär innåt landet, vi tänkte vi skulle ge oss ut i skogen här istället och kolla, vet att det finns blåbär här iaf.


Skulle komma hem tidigt idag tänkte vi, men icke. Kom precis hem... borde fixa kort på soffan som vi lovat men ids inte. Han ovanför smög på oss som vanligt så Mathias försökte tala om för honom att han skall sluta med det, misstänker att det inte kommer att fungera... hms... ska sätta mig och kolla in andra lägenheter nu tror jag... vill ha ny!!!!


Nåja.. ska lägga mig ner i soffan, är helt slut! Hur gick det till? 10 dagar kvar av skola med.. det får bära eller brista. I värsta fall får jag ta det sedan.. huga va hemskt..


Vill vara hemma med min snutt lite mer... längtar efter mammaledighet.. ska jag ligga å pilla snutten i håret och kolla på när han sover varenda morgon!!! 

Av Bergman - 2 augusti 2008 09:16

Semestern är slut! :(


Sista dagen var en minst sagt intensiv dag. In tidigt till Ikea, lämna av Mathias, åka och tanka och invänta att klockan blev tio så PO's öppnade. Måste ju köpa nytt vassdrag eftersom jag fiskat bort mitt. Tyvärr finns inte just det draget jag vill ha på grund av produktionsfel.. hms...


Träffade en snygg och nyklippt mor på stan. Riktigt stiligt blev det! Vi fikade och shoppade... massa barnkläder. :) Helt oväntat... Var 70% på en affär, Name It tror jag den heter... nåja, massa kläder nästan gratis.


Åkte ut till helvetet i Birsta... ojojoj... intag av stora doser valium rekomenderas innan ens tanke på att åka dit... Jag önskar jag hade någon annan att köra så jag kunde sitta och hålla för ögonen.. hatar att åka bil på det där stället.. folk kan ju inte köra!!! Skulle vilja ta ett snack med trafikplaneraren för det där stället... sedan om folk kunde lära sig köra bil i den här gudsförgätna staden!!! HERREGUD! Man stannar mitt i rondeller, blockerar korsningar och beter sig som att man aldrig någonsin har hört talas som blixtlåsmodellen, högerregeln eller varannanbil!!! jag vet, den första och sista är samma sak, men spelar ju ingen roll vad man kallar det för ingen verkar ju fatta det ändå. Det krävs en bild som visar hur det skall gå till för att folk ska förstå! Hms..


Nepp.. har gjort tårta så vi ska äta frukost nu och åka till mormor.. hoppas att vädret håller i sig så vi får lite fiska gjort idag... lite hjortron plockade kanske oxå??? :) 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards