Alla inlägg under september 2008

Av Bergman - 19 september 2008 20:16

Japp, nu är jag moster!!!


får veta mer imorrn...

WTF

Av Bergman - 19 september 2008 17:28

Så, sista dagen avklarad, men därmed inte slut med jobb... måste fixa med några saker nästa vecka, så är det att vara oumbärlig! :P


NÅja.. är sjukt trött.. trodde nästan jag skulle somna i bilen hem, inte bra. Har varit å fixat det jag måste fixa och tänkte nu släpa fram damsugaren innan jag sjunker ihop i soffan och blir totalt förslappad... har ont i huvet och är sådär fantastiskt sjukt trött så man mår illa... om du varit så någon gång?


Saknar Mathias med... tänk om han varit hemma nu, då hade jag tvingat (kan man dock ej göra med frivilliga) att ligga å hålla om mig i soffan medan jag snarkar, men eftersom han inte är hemma och jag vill slöa med gott samvete i helgen så tänker jag städa nu och en timme framöver för att sedan krascha i soffan av total utmattning och sova tills han kommer hem... 


Väntar på att höra något från systeryster med... har den lille gnutten tittat ut än????

Av Bergman - 19 september 2008 08:39

jag är så sanslöst trött idag. Helt sjukt. Vaknade 02.30 och var skitsur. Mina hormoner får mig att haka upp mig på ekonomiska små detaljer och fick igår höra att en assistent gått in på högre lön än administratörerna. Skiter väl i det egentligen, men inte inatt... otroligt irriterande.


Nåja, hoppas det lägger sig. Fattar inte vad denna noja/oro kommer ifrån, finns ju inget att oroa sig för! Otroligt irriterande som sagt...


Låg halvslumrande fram till halv fem-fem någon gång men somnade då asskönt, vaknade mindre angenämnt... nåja, kom till jobbet och får snart gå hem hoppas jag. KÄnns konstigt att man ska vara ledig, men ger väl med sig.


Försöker få tag i mor å far med... vill höra om jag blivit moster ännu....


Näe, snart dags för fika. Jag bjussar på chokladmuffins dagen till ära!

Av Bergman - 17 september 2008 07:53

Igårkväll lurade Mathias ut mig på en prommis. Eller lura och lura... nåja. 21.00 gav vi oss ut i en halvtimme, kändes oväntat bra och somnade riktigt gott. Vaknade vi 4 och var tvungen att besöka damernas, tog mig ur sängen men sedan tog det stopp. Kändes som att det tog flera minuter att ta sig till toaletten. Fy farao vad ont jag hade i på insidan låren, ljumskarna, höfterna och svanken. Gådd dämit.


kunde inte riktigt somna efter det eftersom svanken värkte, somnade dock vid halv sex och vaknade två min innan väckaren ringde, 05.58 Najs.. hms.


Är fortfarande stel som jag vet inte vad men tog ändå med mig träningskläder. Får väl se om de används. Nöjer mig nog med trampmaskin iaf, prommisar får jag nog avstå.


För övrigt känner jag mig som ett hus idag... angenämnt... frums...


I helgen är det SM. Behöver jag säga att jag är avis? Kanske inte just nu, med tanke på hur ont jag har, men måste säga att mina ben är sjuuuukt pigga bara det att jag inte kan röra dem... lustigt. Sedan spelar ju Coldplay i helgen... hade velat se det. Måste införskaffa nya skivan.. I like them. Näe, blir sooooova av i helgen. Ev skulle älsklingen rollspela lite, han jobbar kväll på fredag, är snäll å byter pass med någon... kan jag städa, greja å sy...


näe, snart fika, bara en timme kvar.. :)

Av Bergman - 16 september 2008 19:15

Ja, har ätit och sitter nu och slöar... Väntar på att brödet ska jäsa, hmm.. blev antagligen för lite mjöl för det gör inte som jag vill!!! Nåja, jag ska ju ingenstans så...


Ska äta lite kärleksmums nu.. är betydligt lugnare nu än vad jag var igår. Hoppas det håller i sig.


Bara 3 dagar kvar nu!!! Sjukt skönt... måste ringa till Försäkringskassan imorrn, har iaf bytt fack nu... äntligen..


nepp, ska greja lite

Av Bergman - 16 september 2008 11:23

Jag är trött idag... som vanligt.


Mådde konstigt i morse men har nog med hur uppstressad jag var igår när jag skulle sova. Mår mycket bättre idag då det varit betydligt lugnare och jag kunnat andas lite... skööönt. Ska ev. promenixa ikväll tror jag, dock har jag lite ont i nedre delen av magen så blir antagligen bara lite hemmamys.


Snart lunch med... gottis... Sitter med fönstret öppet och försöker få in lite syre, men går trögt... blir nog tidig hemgång idag. Ska iväg på ICA å shoppa loss lite. :)


näe, LUNCHDAGS

Av Bergman - 15 september 2008 16:04

skulle inte jag åka vid halv???


Tyclligen inte...


åker nu istället.... hms...

is

Av Bergman - 14 september 2008 13:45

ska nog frysa in i en vanlig plastpåse och krossa... borde väl gå???


*måste ha is*

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards