Alla inlägg under september 2008

Av Bergman - 14 september 2008 13:41

 Natten har varit ett h-vete. Mått jättedåligt, kräkits och vaknat så fort jag rört mig och vaknade tillslut med huvudvärk vilken fortfarande hänger kvar. Legat i soffan hela dagen och kollat film. Mår inte alls bra.


Igår konstaterade jag att magen "ramlat" ner. Den känns mycket längre ner och klämmer åt på alla möjliga ställen vilket får mig att må dåligt. Ont i magen, ont på andra ställen och mår allmänt illa. Känner mig sjuk. Helt slut lixom... huga... en veckas jobb till, sedan leeeedig!


Skulle ut å plocka svamp var det tänkt idag, men så blev det inte. Skulle ut till Hemsön hade vi tänkt men jag tänker inte ens ta på mig anständiga kläder idag. Det som är mest surt och gör mig lite gnällig är att jag har slut på isfrysarpåsar och glömde köpa islåda igår! Hur ska jag överleva????

Av Bergman - 14 september 2008 13:37

Lördagen ägnades åt sovande... först i sängen, sedan i soffan. :) Försökte sy lite men blev dålig så jag la mig i soffan och mös med Mathias och somnade... sov halva dan och när vi slutligen vaknade, vid halv två, åkte vi ut å övningskörde lite.


Åkte runt i stan, upp till Vårdkasen och promenixade i hela 2,5 km! I krypfart. :) Sedan shoppade vi loss på Coop. Köpte nytt täcke till vaggan, halva priset. :) Åsså Lonkakola självklart!


Kvällen ägnades hos svärisarna. Mathias ville äta kräftor och de ville de med så de åt kräftor medan jag satt vid barnbordet och åt hamburgare. Blev kvar där länge, gick hem och somnade bums.

Av Bergman - 12 september 2008 19:26

Ja, idag har jag cyklat. Skulle träna på jobbet, men kom ju inte iväg när jag skulle, som vanligt och så hade mathias lunch redan 15.45 så det fanns inte riktigt tid. Hann åka å lämna bilen och cykla till "stan" å äta pizza med min snutt.. åt nästan hela pizzan själv!!! Oj.... sedan var jag mätt...


Cyklade upp till Jysk, och då menar jag upp! Lååååång backe, sved skönt i benen... skulle kolla på täcke till vaggan eftersom det vi köpt är så stort, och så behöver vi nog två täcken... NÅja, var lite dyrt tyckte jag så inväntar något erbjudande...


Cyklade till Dollar, köpte karra, och så ner för låååånga backen, genom stan och upp för nästa lååååånga backe... cyklade till Ica å handlade lite leverbiff och kyckling, cyklade sedan hem... väldigt nöjd! :)


Ska fixa lite vatten nu för jag törstar ihjäl

Av Bergman - 11 september 2008 20:40

Ja, sitter å väntar på snutten min....


har grejat massa hemma. Bakat och fixat.. städat och tvättat. Ätit kaka med.. mmm.... gott... tänt lampor med så det är sjukt mysigt här... Synd att inte snutten är här å klappar magen...


Ska sätta mig och fixa det sista med snuggeln nu. vill ha den klar....är bara lite nervös för att klippa hål i den, tänk om det blir för långt ner eller för långt upp!!!


blev tränat idag iaf... 30 min på fantastiskt tråkiga trampmaskinen. Var så underbart härligt ute så jag var påväg ut å springa istället men hade inget stödbälte med. :( Ska nog ta med det imorrn så blir det kanske en liten joggingrunda om magen tillåter.

Av Bergman - 11 september 2008 15:11

har pratat med chefen angående min ledighet. Hon kippade lite efter luften när jag sa att jag jobbar nästa vecka men sedan tar ledigt... Hon trodde nog inte att det var så snart... fick ett stygn av dåligt samvete men vevar hejvilt med armarna för att slå bort det för det tänker jag inte ha... har jobbat väldigt länge ändå tycker jag!


Blir ledig till mitten av dec men ska nog in å jobba någon dag i månaden efter det... 20% har jag tänkt mig och så får Mathias vara pappaledig och ta hand om guldklimpen, vet jag att han vill...


Näe, 10 min kvar till hemgång... TJIHO!! Ska nog ner till trampmaskinen en sväng först...

Av Bergman - 10 september 2008 20:45

Gårdagen var sjuk... dagen var typ sjukare! Gick in i ett likgiltighetsläge mot eftermiddagsfikat men hängde kvar till halv fem... lååånga dagar. Jag som skulle sluta tidigare för att hinna vila, men är svårt när man har liiiite för mycket att göra. Först har jag inget att göra och sedan har jag alldeles för mycket att göra... ska väl inte klaga men är inte kul när man får "städa" och "ordna" upp med saker. Är ju ute i sista minuten å då menar jag sista minuten, och så väntar de sig att under ska ske... haha.. överväger mammaledighet på måndag!!!


Närå... ska greja lite med snuggeln tror jag, inte klar ännu... har en annan grej att fixa med oxå... syrran har ju inte fått ännu, får se vem som hinner först.. :)

Av Bergman - 9 september 2008 20:40

Har inte idats hämta is å vatten än.. ska göra det nu.


Letat bärselar på nätet, hittar några intressanta så nu är det bara att invänta slutdatumet. Kollar på tradera, kan bli billigt där...


Ska ha en bb-active tänkte vi. Har varit och testat så den är skön, vill dock gärna köpa begagnad eftersom man inte vet om bäbis vill bli buren. Är rätt säker på att den vill det, men man vet aldrig...

Av Bergman - 9 september 2008 19:47

Idag har jag varit såååå arg och besviken och ledsen så jag ska nog inte prata mer om det. Är jobbet det handlar om och det skapade en sammandragning som höll i sig hela dagen. Jag har även yttrat alldeles för många fula ord.


Var hos barnmorskan idag med. Väldigt disträ var jag så är lite tråkigt, men, men.. bäbisen ser bra ut och misstankarna lutar mot att det är en kille, men vi får väl se... snart så.. :)


Helt utmattad när jag kom hem. Börjar faktiskt lugna ner mig lite nu. Lurar på om jag ska kolla jobbmailen, men gör det imorgon istället. Hade nästan lite ont i magen när jag skulle kolla mailen i morse så kommer väl vara ännu värre imorgon.


Lekfilten är nu klar... bild kommer både på den och på mammamufilten... ska bara greja... sedan så ska jag fota babysnuggeln med, ska bara göra klar det sista...


Ska gå å ta ett glas med isbitar och vatten nu eftersom det är det godaste som finns att äta/dricka just nu... :)

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards