Alla inlägg under september 2008

Av Bergman - 3 september 2008 20:16

har blivit av med sängen nu... grannarna måste ju undra hur mycket vi har att sälja.. haha... men nu var det det sista iaf... känner redan lite säljabstinens...


Klar med babysnuggeln nu, förrutom hålet för bältet till barnstolen, men fixar det sedan. Ids inte nu...


ska äta banankaka och dricka mjölk nu och försöka varva ner lite... vill bara pyssla vidare men måste nog försöka vila lite. Tränade ju idag igen, så duktig så.. :)

Av Bergman - 2 september 2008 15:53

Snart ska jag åka hem... skönt.


Har tränat, varit så duktig så.. hörde ett mycket sanningsenligt ryckte om att crosstrainers skall installeras i gymmet... *johanna jublar*


Nepp.. ska hem och sy massor nu... blir nog klar med babysnugglen idag. Så söt den lilla kommer att bli.


Söderut ska jag nu

Av Bergman - 2 september 2008 07:14

Ja, hoppas det iaf. Men köparen var tvungen att försöka lösa transportfrågan så jag hoppas det ordnar sig snart så vi slipper ha möblerna i lägenheten. Var ju lite taktisk och skruvade ihop hyllan med vilket resulterade i att den oxå blev såld!!! :)


Har inte tid att jobba idag, måste vara hemma å sy. :) Babysnuggeln är snart klar men har typ 5 andra projekt som jag vill bli klar med nu.


Ska träna lite idag tror jag. Har med mig kläder så det blir nog en sväng till gymmet innan lunch å trampar lite på maskinen. Fördelen att trampa där är ju att man kan kliva av när det inte går längre. Går jag ut och går så måste jag ju hem hur som haver lixom..


näe.. ska luta mig tillbaka och vila ryggen lite...

Av Bergman - 1 september 2008 12:23

Har nu anmält mig till bröllopet! Mig å Mathias men vi får se om vi kan gå...


näe.. ska öppna fönstret och insupa lite frisk luft tror jag

Av Bergman - 1 september 2008 12:20

Ja, var ju sjukt skönt väder igår och är minst lika fint väder idag, men, men.. måste jobba. Blir dock inte längre än nödvändigt eftersom en dam skall komma och kolla på tv-bänken idag.. *jiho!* Kanske kan lura på henne sängen med? Näe, tror inte det men skulle vara så skönt att bli av med den. Kanske får plats i förrådet nu när tv-bänken förhoppningsvis försvinner.


Igår var jag duktig. Klippte ut alla delar till Babysnugglen så ikväll ska det sys! Mathias kommer ju hem sent eftersom han har körskola, eller sent och sent... efter mig iaf...


Inte sovit så gott i nya sängen, men det berodde inte på sängen eftersom det är en bäbis i magen som försöker göra livet lite surt för mig just nu. Kunde knappt andas igår och inatt har den boxats.


Nåja, tog mig till jobbet iaf. Får köra själv hela veckan med, men gör inte så mycket... nepp.. jobba på ett å två

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards