Alla inlägg under december 2008

Av Bergman - 18 december 2008 09:04

Jo, idag ska jag inte jobba. :) Varit roligt att jobba två dagar. Är ju mycket att göra såhär vid årsskiftet sedan har jag ju en superdupervikare som förfinat mitt arbete massor. Är skönt att få veta att jag inte gjorde ett dåligt jobb och att de tycker att jag var en felrekrytering iaf.. :) Ser fram emot att få komma tillbaka lite längre tid... inte för att jag inte tycker om att vara hemma men går bra att vara borta när jag vet att Linus är hemma med sin pappa...


nepp.. ska kolla film med min sjukling till make idag.. stackarn. Hoppas att kryar på sig fort som attan...

Av Bergman - 17 december 2008 07:12

Japp, igår jobbade man, idag med. Mysisarna låg å sussade bredvid varandra i sängen i morse... såg såååå söta ut!


Är inte så trött som jag borde eftersom Linus varit vaken sedan 4-hugget, gav upp vid fem å matade honom, somnade han sött sedan!


Är så tråkigt väder ute, allt töar bort och blir till is. Sprang inget igår, hoppas göra det idag istället. Pysslade med julkort istället, fick ju mitt jättepaket från CC-hobby så det var pysselkväll igår. :)


Nepp.. ta tag i dagens arbete...

Av Bergman - 15 december 2008 20:49

Jo, var ju inte på rusta med en del av den trasiga crosstrainern. Skulle få byta den iaf... om inte mor å far lyckas hitta kvittot för då får de tillbaka pengarna istället. Försökte övertala mamma att vända upp och ner på huset för att hitta kvittot eftersom de, om de verkligen vill ha en sån maskin, borde lägga ut någon tusenlapp till eftersom de då får en som fungerar!!!


nepp.. fika och csi tänkte jag.. imorrn ska jag jobba så jag måste koka pumpen med...

Av Bergman - 15 december 2008 20:43

japp, jag är en vinnare!!! Inte bara i livet som det stora hela utan i ytterliggare en tävling! Vann valfritt plagg från Sideline Fashion och önskade mig då det fräsiga regnstället från Alfons. Kommer ju Linus bli såååå snygg i... kommer att behövas i sommar! Menar, regnar ju faktiskt ganska ofta här och ska man med på OL-tävlingar så måste man ha regnställ!! :)


Jo, var ju å umgicks med syrran å mor idag. Sååå trevligt. Kusinvitamin fick träffas... hihi...


Var sedan iväg för att spana in vagnar. Kollade in Chariot CX och måste säga VILL HA!!!! Så har du 13 papp som du inte riktigt vet vart du ska göra av... ge dom till MIG!!! Kommer drömma om den där vagnen inatt, se mig själv springa omkring med den... :) Blev typ som en bag när man vek ihop den, skulle vi verkligen behöva till sommaren då vi ska flänga runt i skogen!!!

Av Bergman - 15 december 2008 07:56

Ja, idag åker ju syrran hem så vi ska ner och umgås det sista tänkte vi. Mathias är iväg och tränar just nu, så vi ska göra oss klara så vi kan dra så fort han kommer hem. Ska ju springa lååångt idag. :) Eller så långt är det inte, bara att jag är så otränad att det känns långt. :)


Satt och kollade springvagnar igår. Tänkte ju inte att jag skulle ha någon sådan eftersom jag är drullputta nummer ett, men har tänkt om. :) Dock så kostar dom ju en hel del. Det står mellan en Baby Jogger och en Chariot Cougar. Den sistnämnda kan man använda som cykelkärra, sätta medar på, ha statshjul, vandringsställning och så självklart springa med den. Den kostade ju därefter men kan ju vara bra att ha, slipper man köpa cykelkärra sedan. Och så den andra frågan, ska man köpa en tvåsits på en gång? Syskon kommer, men vi vet ju inte när, dröjer ju några år, men en fyraåring kan man ju inte lämna hemma... hmm.. jaja, vi får se... Handlar ju om rätt mycket pengar så jag ska försöka åka förbi och rycka å slita lite i dem idag...


nej, göra sig klar

Av Bergman - 14 december 2008 13:51

var ju übereffektiv igår morse. Linus sov ju hela natten fram till 5, då han ville ha mat fick han och somnade sedan så sött. Då passade jag på att baka bondkakor och rullrån, samt några rånkorgar.. :) Hehe.. sååå trött jag var igår eftermiddag däremot.. somnade till filmen vi såg, men det är ju ingen ovanlighet. :)


Kom på, ska ju ha nyårsfest hade vi tänkt. Är 9 pers såhär långt, väntar med spänning för att se om vi hör något från Elin och Ankis ;) Hade ju tänkt bjuda på rånkorgar på nyår, men var ju inte säker på om jag skulle iddas baka några så det blir punchrulltårta istället.. :)


Nej, nu är ju allt snart klarbakat. Lussebulls med mandelmassa är gjorda *världens godaste* mina snickerskakor.. mm..., bondkakor, rullrån och så köpta pepparkakor, tycker det är tråkigt att baka. Ska nog gör mjuk pepparkaka/morotskaka med philadelphiaost åsså vill mathias göra jitterbugs, sedan är det ju bara karamellerna kvar, men dom gör jag till helgen annars är dom slut innan jul...


nej.. sprint på teve

Av Bergman - 14 december 2008 13:47

har ju som sagt inte gjort någon nytta idag. Tror inte jag kommer komma i väg å springa heller, jobbar på att fylla ut lösskinnet istället. Hur lång tid tar det innan det drar ihop sig? Trött på att se ut som jag vet inte var. Som ett päron typ... tyngdlagen gör ju så att allt hamnar där nere...inte så bekväm med det måste jag säga... nåja... massa kakor gör ju inte saken bättre direkt..

Av Bergman - 14 december 2008 13:44

Jo, igår var ju syrran förbi med sin lille Jason. Bilder kommer senare när de två låg å skrek ikapp.. haha.. vi tre föräldrar satt och tittade på dem och skrattade... elaka vi är.


Har inte blivit mycket gjort idag. ÄR träningssugen men ändå inte... skit att crosstrainern är  trasig! Ska till sundsvall imorrn tänkte jag, så då svänger jag förbi rusta och skäller lite på dem tänkte jag.Syrran åker ju hem imorrn, men inte förrän vid 16hugget så då hinner vi träffas lite till juhu!


Åker till s-vall när maken drar till jobbet, kanske hinner jag träna lite? Man får ju passa på när man har barnvakt. :) Har lust att släpa mig runt nyhamn, var ju ett tag sedan man tog den rundan. :) 


Nepp.. ska göra så lite som möjligt nu tänkte. Skidor på teve kanske??? :)

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards