Alla inlägg under december 2008

Av Bergman - 2 december 2008 13:21

Nya rutiner igen, får se om de fungerar... ska ta å lägga mig i sängen och sova lite med LInus nu tror jag, han verkar trött och jag är oxå trött!!! Hmm.. brukar inte vara det men har nog slarvat med att dricka lite..


näe, bloggar sen

Av Bergman - 2 december 2008 12:46


En skojsig tävling finns på Bambis blogg där tre stycken vinner ett valfritt plagg från Plastisock ur  TuffaTildas sortiment

Av Bergman - 1 december 2008 13:29

Jo, är ju så att jag lider av en ganska vanlig hudåkomma, keloider. Min kropp förstår inte riktigt att den skall sluta tillverka hud när sår läker på mig utan den skapar knölar. Inte så vackert, använder inte linnen tyvärr. Finns behandling mot detta, har provat ett par behandlingssätt med kortison.


Började i Sundsvall med en, vad jag tyckte, oerfaren läkare kring ämnet. Hon fascinerades av det och bjöd in flera elever som fick klämma å kolla. Nåja, hon använde en spruta, vanlig spruta, och besprutade mina knölar på ryggen. Hon sprutade i för mycket vilket skapade gropar istället!!! *irriterande* Har gått på en behandling i Stockholm, den läkaren kylde först ner knölarna med kylspray och sprutade sedan, gick inte på mer än en behandling tyvärr så jag vet inte hur det hade blivit. Sedan gick jag på en hudklinik i Linköping som gav vanliga sprutor, dock var denna läkare mer erfaren och det gav ett bättre resultat. Gjorde ett uppehåll medan jag var i Halmstad, fick inte komma dit på grund av lååååång väntetid. Tillbaka till Östergötland och fick då komma till plastikkliniken på sjukhuset. Där använde de sig av en liten "pistolliknande" grunka vilket gav små doser men ett superbt resultat!!


Har inte behandlat medan jag var gravid, men vaknar nu på natten av att det kliar så jag ringde för att kolla om jag kan bli lite "besprutad" även fast jag ammar. Fick prata med en typiskt "sundsvallsdryg" människa som upplysten mig om att väntetiden är 3 månader! Härligt... Frågade om de hade den fantastiskt bra pistolen men hon  hävdade att den var jättedålig. Jag tyckte att det var den minsann inte, sprutor var dåligt eftersom de ger gropar, men hon höll fast vid sin åsikt. Menade att jag provat båda sätten men hon sa att läkarna sa att det inte var bra. Sedan var den Jäääääättedyr att köpa in och de hade minsann pratat med Umeå och de tyckte inte heller att den var bra... Nähä, men har ni pratat med patienterna då??? hade jag lust att vråla.. är liiiite lättirriterad nu för tiden...


Ska kolla vad det finns för något på den "privata" marknaden eftersom jag väldigt gärna behandlas med "pistolen"

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards