Alla inlägg under januari 2009

Av Bergman - 21 januari 2009 07:25

Ja, idag var ingen bra dag, eller är ingen bra dag, men kan kanske bli bättre? Lille man sov hela natten idag igen så jag är mer och mer övertygad om att rutinen är här för att stanna... *håller tummarna*


Är på jobbet nu. Skulle försöka få på mig några kläder hemma var det tänkt. Provade alllt i garderoben tror jag men är en såndäringa dag då allt sitter obekvämt, stramar och får en att känna sig som pluffspluffs. Blev tillslut mina fulaste jeans och största tröja. :)


Ska sätta igång och jobba nu efter att ha intagit lite koffein

Av Bergman - 20 januari 2009 19:55

Jo, kommer lille Linus blir. Sitter nu och kollar på tecknat med far sin och sitter helt trollbunden! Hihi... ja, kollas ju på mycket film här hemma så det är klart att det kommer bli så...


Nu ska mannen sova och mamma och pappa ska titta på Mästarnas Mästare...


Ska fika lite med.. :)

Av Bergman - 20 januari 2009 16:30

Fick mig ett skidpass. Dock var mina skidor totalt felvallade men släpade mig runt 8 km ändå. Hade jag haft rätt valla på skidorna hade det blivit minst ett varv till. Skateade men hade kallvalla på. Var ju typ 0gradigt vilket innebär att skidorna "sugs" fast i snön. Med andra ord så gick det vääääldigt tungt. Var nypreparerade spår och jag var först ut. Såååå härligt. Gör mycket att det har kommit lite snö. Hoppas nu på att det ska frysa på lite... kommer bli kanoners!


Har även varit på familjegrupp. Roligt att se de andra bäbisarna. Hade lite babymassage men det gillade inte Linus riktigt, han är för rastlös för sånt. *brås på mor sin...*


Har lite ont i huvudet, spänd i axlarna. Knakar som attan när jag rullar dem... nåja.. jobba imorrn. Blir kul. Nepp.. måste äta innan jag somnar..är såååå trött

Av Bergman - 20 januari 2009 08:33

Japp, då var det tisdag. Den lille mannen har fått ovanan att vakna vid 5-tiden på morgonen. Då är jag lite trött och det är mannen oxå så efter att ha petat in tutten så sover han sött vidare i några minuter tills han spottat ut nappen... haha.. jaja, vid sju är det uppstigning för då serveras frukost. Nu sover den lilla söta mannen.


Maken ska iväg å träna nu och när han kommer hem så är det min tur att ge mig ut! Ska bli lite skidåkning är det tänkt. Blir skate och antar att jag har felvallat men, men... det härdar bara.. :) Måste knycka lite valla av pappa tror jag... ska ju dit på fredag har jag tänkt och låna balansbrädan och då kan jag ju låna lite valla med. .:)


Snöar fortfarande, gillar jag. :)


Nej, ska äta en till frukost så jag orkar åka skidor sedan...

Av Bergman - 19 januari 2009 17:45

Averkade 60 min på skönheten i vardagsrummet. Hann se top model och American Funniest Homevideos. Så fantastiskt roligt. Skulle köra 90 min med träningsvärken gör sig påmind *läs "jag orkade inte"* så jag nöjde mig med 60 min. Är suveränt att titta på AFV samtidigt för då går ju tiden tokfort, det sämsta med det är att det är väldigt svårt att skratta samtidigt som man flåsar. :)


Har även kört styrka... Bål i fokus idag vilket innebär träning på min kompis Pilatesbollen och träning med kroppsvikt, plankan, sidolyft och armhävningar. Gillar plankan skarpt.. är grymt sugen på utfall med men då kommer jag få kramp på grund av träningsvärken *har testat tidigare*


nepp.. stretching på schemat... snöar fortfarande!!! Ser fram emot ett pass på skidorna imorgon!!!


Förresten.. framsteg på fluffronten! Kommer nu i mina gamla byxor vilket betyder att höfterna är på tillbakagång! *jippijey* Längtar efter att vara i härlig form igen... Typ Brasilienform... *se den fina sommarbilden. :), jag längst till vänster för den som inte vet det* Ja, är ju Brasilien igen 2011, hoppas på att vara back in business då..

Av Bergman - 19 januari 2009 14:24

angående vår crosstrainer. Vi köpte den på Team Sportia i Birsta för 2995:-.


När vi var där hade de den vi köpte, en för 2295:- och en för 4995:-. Testade dem alla och den för 4995:- hade jag helst köpt eftersom hjulet var större = större steg, ja, behagligare helt enkelt. Tyckte dock att 2000:- till var för mycket. Besökte sedan TS här i Härnösand och då hade de maskinen för 3995:- och hade hellre köpt den faktiskt. Men, men.. är ändå nöjd med den vi har.


Kommer man att använda den mycket (typ 5ggr veckan eller mer) tycker jag helt klart att man skall lägga mycket pengar på den. Testa dem och känn efter vilken som verkar bra för är du "dumsnål" och köper en billig så är risken att du inte alls tycker den är rolig att stå på och så slutar det med att den bara står och samlar damm. Lägger du mycket pengar på den så kommer det att sticka i dig av dålig samvete om du bara ser den står och inte används, så fungerar jag iaf.. :)


Nepp.. ska nog ta mig en tur på apparaten... :)

Av Bergman - 19 januari 2009 10:44

Skönt att den är tillbaka. :)


Har varit ute å gått med Linus så han får sova lite. Han vaknade vid kvart i fem i morse eftersom han lyckats dra Ior, som han fått att Jonas, Tinny och Minja, över sig. Mitt fel eftersom jag la ner Ior i sängen så han skulle ha lite sällskap igårkväll eftersom han inte ville somna. NÅja, han somnade om så smånigom och sov till sju. Är våran pojke det. :)


Hade någon utopi om att jag skulle gå till Sälsten idag men har inte lust att släpa vagnen i 5 cm nysnö så vi tog den vanliga lilla rundan istället.


Tänkte roa mig med min träningskompis idag. Fin bild på den. :) Bästa träningskompisen för tillfället, den träningskompisen som jag helst har sällskap med bor ju liiiite långt bort... ska ju utrikes å springa barmark i värme med.. är lite avis, även om jag gillar vintern. :) Nu har vi ju iofs fått snö så jag hoppas på att åka lite skidor imorrn då Mathias är ledig!!!

Av Bergman - 18 januari 2009 21:31

Jo, tänkte det över de fula företagen som livnär sig på att köpa biljetter för att sedan sälja dem vidare MYCKET dyrare... hms... sedan är jag jävulusens sur på mig själv som totalt missat biljettsläpp för både Coldplay och Glasvegas... IDIOTA:.. hms...Vill ju verkligen se...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards