Alla inlägg under januari 2009

Av Bergman - 16 januari 2009 20:49

Japp, skulle klistra in den tänkte jag men blev ju inte alls bra så jag länkar till rutten här istället. Ville åka till Saltströmmen med men det var lite väl långt så den får vi ta någon annan gång. Räknar väl med att vara borta en vecka kanske? Menar, man vill ju stanna och titta på saker i lugn och ro. Ska nog låna husvagn av Mathias mor och far med, men vi får se. Får försöka ta en vecka då de inte ska ha den. :) Eller så tar vi tält. :)


Tränat har jag fått gjort med!!! *leeer*  60 min på min maskin och sedan styrka, tacos smakade mmmmycket bra sedan. Skulle ju kolla på "På spåret" eller "Let´s dance", men jag fastnade ju här istället!!!


Ska glo teve nu...

Av Bergman - 16 januari 2009 20:29

lägga till det här klippet... haha... vad säger man... svensk midsommar. :)

Av Bergman - 16 januari 2009 15:09

Hittat resrutten nu... kommer på karta snart...


Har hunnit handla, städa och lagt ut lite grejor på tradera...


Är typ 20 minus idag så det blev mycket kläder på det lilla livet. Lite rubb i rutinerna så han har sovit lite konstiga tider idag.. sover nu tex... hmm.. jaja.. lägger upp en bild på den påpälsade mannen. Hade tänkt träna jag men klockan är ju kvart över tre!!! Han ska ju äta om 45 min.. ringa till maken å säga att maten blir sen, jag måste träna först!!! :)

Av Bergman - 16 januari 2009 09:08

I sommar vill jag ut i naturen. Är ju inte anmäld till 5-dagars så vi måste ju hitta på något annat. Är lite sugen på att åka till Gotland och springa orientering och cykla runt... men är mest sugen på att åka till Norge. Jag är helt såld på Innerdalen sedan jag såg en dokumentär om den platsen på SVT. Hittar inte den dokumentären igen, men vackert verkar det vara där!


Nåja, vill åka dit och då kan vi ju kombinera den resan med ett besök på äventyrscentrat som Mathias kusiner har och Trollstigen. Skulle väldigt gärna vilja besöka Geirangerfjord med.


Ja, vi  får väl se vad det blir för någe kul.. ska nog lägga upp en liten resplan får vi se vad vi tycker...




Av Bergman - 16 januari 2009 07:51

Ja, inte för att jag känner av det så mycket men ändå... det är fredag. :)


Lille linus var trött efter igår. Den lille mannen sov från 20.00 till 06.00 Men hallå! Fortsätt gärna med det lille man. :) Han vaknade dock 00.45 så jag fick pilla in nappen igen. Det är mammas pojke det. ;)


Planen idag är att städa... får se om jag kommer igång med det. :) Funderar även på att försöka nå Ankis å höra vad hon har för planer idag, men vi får se... känner mig lite seg och sävlig idag...


Imorrn ska det springas!!! Ja, ni läste rätt... ska prova lite lugnt och försiktigt med ol-skorna... har ju fortfarande ingen balansbräda.. :(

Av Bergman - 15 januari 2009 15:39

Idag var vi iväg på babysim!! Gudars va kul. Linus har ju börjat uträtta nummer 2 endast en gång i veckan och det kom en rejäl laddning i morse. Tänkte att det var bra. Packade oss iväg och stannade på jobbet så linus fick charma mina kollegor lite.


Åkte vidare till kramfors och köpte badbyxor till Kotten. Lite meckigt att få iordning allt men dusch och ombyte. Nåja, information om vad vi skulle göra och jag hade precis innan tagit på mannen badbyxorna. Alldeles innan vi skulle ner i badet kände jag hur det brummade i byxan! Japp, laddning två. Bara att kränga av honom byxorna, försöka skölja upp dem och så på med dem igen å i badet. 


linus gillar att bada! Oj vad han log... roligast var det att ligga på rygg och suga på tummen. :) Sedan duscha och äta och åka hem och nu sover han, djupt!!! Hihi... min söte son...



Av Bergman - 14 januari 2009 21:59

Jo, vill göra lite reklam för Mimmis e-butik där man nu kan fynda bra grejor till 40% rabatt. Rabatten är inte dragen från de priser som visas... Har själv införskaffat blöjbyxor och rispapper till Linus från butiken. Det finns även trainingpants till finfina priser....

Av Bergman - 14 januari 2009 21:22

Ja, jag ville ju inte åka till kramfors för att bada bäbis, men ringde och pratade med dem igår och de ringde sedan upp idag. De hade fått ett återbud så vi fick gärna komma om vi ville. Hon lät så himla trevlig så jag kunde inte göra annat än tacka ja, så imorrn ska vi bada bäbis. Är väldigt tråkigt att inte Mathias kan hänga med, men förhoppningsvis så kan han det någon annan torsdag.


Är så förväntansfull!!! :)


Ska borsta tänder och fundera på att sova lite. Ska passa på att svägna förbi jobbet imorgon med, menar, åker ju ändå förbi. Vill ju gärna visa upp lillgubben, dregelkungen!

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards