Alla inlägg under januari 2009

Av Bergman - 14 januari 2009 17:45

Så var man hemma igen. nyäten å allt. :)


Var trevligt att jobba idag... är trevligt att bara dyka in en dag i veckan och glassa runt lite. :) Nåja, har fått massor gjort iaf.


Var upp och ammade vid 03.30, lade mig i sängen 03.40, småslumrade till 04.45 då jag inte tyckte det var någon idé att ligga kvar utan satte igång att träna istället. :) Jag är sjuk, jag vet. Nåja... är hyggligt pigg ändå måste jag säga...


Linus har varit väldigt snäll idag, är han ju varje dag. :)


Ska plocka lite här hemma nu

Av Bergman - 13 januari 2009 18:20

Ville verkligen att lille mannen skulle få gå på babysim men det är tokkört!!! Sååååå irriterande eftersom vi anmälde oss typ när han föddes. Skulle alltså anmält oss innan han föddes. Hms. Tänker inte sitta å åka till Matfors eller Kramfors, då får det vara, får vi försöka bada själva istället, men sur och besviken känner jag mig. Tror dock inte att det kommer vara några problem för lille Linus att gilla vatten eftersom båda mor och far ÄLSKAR vatten.


Nej, nu ska jag sätta mig och sura lite. F*n vad sur jag blev. Skit oxå... det enda jag verkligen har velat gjort med vår lille plutt när det gäller alla bäbisaktiviteter...

Av Bergman - 13 januari 2009 15:35

Jo, idag förärande jag mig själv med ett intervall pass 9 x 2 min med halv vila. Inte så mycket men alltid något. Avslutade med lite styrka och stabilitet för mitt knä och skall ägna resten av kvällen till stretchning. Jag hatar att stretcha men är det enda som fungerar för knäet så då måste man bjuda till lite.


nej, nu måste jag ta hand om min son

Av Bergman - 13 januari 2009 10:43

Hur trött är inte jag på en skala? Jäääättetrött...


 Tog en prommis till coop iaf å handlade huuur mycket som helst så nu är jag ännu tröttare.


Ska äta och sedan lägga mig i sängen tror jag... önskar vi hade teve i sovrummet just nu....


Nåja, sova lite å sedan promenixa till ICA å köpa billig potatis. Tänkte ju vara ute å gå hela dagen, men eftersom jag ska jobba imorrn så prioriterar jag lite sömn idag tror jag...

Av Bergman - 13 januari 2009 07:56

... så lite som möjligt.


Ska snart gå till coop tänkte jag. Funderar allvarligt att vara ute å gå hela dagen. Mycket möjligt att det sker. Överväger även att springa ikväll, mycket möjligt att det sker med... Synd att inte Ankis är hemma, har verkligen lust att gå å sätta mig någonstans och bara sitta av hela dagen.


Igår var jag vääääärldens största biatch. Jässbox. Hade sockersug huuuubert och var vääldigt kort och fåordig och hade nog även en mycket vresig uppsyn. Jag hoppas på en bättre dag idag, men vi får se. Kanske blir så att Mathias kommer hem med godis åt mig och får mig att äta det. :)


För övrigt har två klädesplagg försvunnit för Mathias. Alltså, äter tvättmaskiner kläder??? Har vi matat den med för få strumpor? Frågorna är många, kläderna är hur som haver borta och det gjorde inte Mathias på världens bästa humör, förstår jag helt och fullt... Nåja..


Ska greja undan lite och sedan bege mig, vara som pankisarna och hänga på låset. :)

Av Bergman - 12 januari 2009 14:48

sitter här å tycker synd om mig själv. Japp, borde hoppa på crosstrainern istället för att dega men är såååå trött. Ont i huvudet oxå.. ja, å allt beror på sockersug hejkomåhjälpmig... hms.

Av Bergman - 12 januari 2009 10:41

Ja, alltså. Jag kan vara ombytlig. :) Nej, skämt åsido. Förut klagade jag på att medierna basonerar ut att man är så deprimerad när det är vinter, alltså, medierna gör en ju deprimerad! Jag hävdar att vinter är bra, menar, hade du tyckt sommaren var lika härlig om det inte fanns någon vinter? Är ju årstiderna som gör tjusningen tycker jag. Nåja. För att återgå till mitt ombytliga lynne. Tycker inte alls om vinter just nu och känner mig lätt deprimerad av tillståndet utanför dörren. Är typ västkustvinter här! All snö, ja nästan all, har förvandlats till is, tack vara de dryga 5 plusgraderna och den ihållande vinden. Vafalls!!!


Ja, så nu är jag sur. Har fått smygande träningsvärk på insidan låren vilket resulterade i myrsteg på Linus sovpromenad. Menar, is brukar ju kunna åstadkomma sträckningar så det var hasning på hög nivå. Ska nog slå Jim en pling å klaga på sandningen, eller snarare på uteblivningen av sandning. :P


Nåja, ska äta nu. Tänkte träna men är så tokhungrig så jag måste äta först... fördelen med crosstrainern är ju att man inte behöver vänta lika länge från mat till träning som vid löpning.


Nepp.. äta var det.. sedan drömma om införskaffandet av nya vagnen.. :)


Bjuder på en bild av den sötaste av de söta!

Av Bergman - 12 januari 2009 08:52

Ja, det töar ju! Ok, förstår att folk blir deprimerade när det är sånt här väder!!! Haha... hms... *är lite ombytlig* Hoppas på minst en halvmeter snö till eftersom jag nu vill åka skidor!!!


Nåja... Lagt in bilder från kameran och hittar en sån söt bild på Linus och Jason. Haha.. måste bara lägga upp den.


Denna vecka har jag å Mathias lovat varandra att inte äta massa onyttigt, är bra att lova varandra det eftersom det då tar emot att äta, menar, då sviker inte jag bara mig själv utan även det löfte som jag givit mathias...


nepp, snart matdags och sedan en prommis efter det träning!

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards