Alla inlägg under januari 2009

Av Bergman - 12 januari 2009 08:03

Ska knäppa lite kort på min söte son idag, men nu sover han så det väntar jag med. Linus var en buse igårkväll. Han vaknade flera gånger innan vi kommit i säng. Undrar varför, men misstänker att det har att göra med att han inte längre sover i en vagga utan har fått spjälsäng. Hårdheten på madrassen är inte densamma och så ser han ju ut. Ja, hoppas på bättring iaf.


Drömde så konstigt inatt, var nog för trött. :) Drömde om röda och blå fiskar, såg ut som gäddor på formen men hade massa taggar på sig. haha...


Hade tänkt åka skidor idag men är ju plusgrader ute så jag tror att det inte blir av. Blir nog crosstrainer istället, ett låååångt pass. Tänkte mig 90 min men måste hitta något roligt att kolla på för att orka med det.


Nepp.. ska jobba med det här med bilder. Älsklingen jobbar ju så då kan jag busa med hans dator alltså lägga in bilder. :)

Av Bergman - 12 januari 2009 08:01

Japp, har reggat mig där, har inte satt mig in hur det fungerar men, men...


 Följ min blogg med bloglovin

Av Bergman - 12 januari 2009 07:47




"Jag tävlar om en valfria ekologiska produktertill värde av 500:- hos Iob-butiken Muppsan´s blogg.Tävla HÄR du oxå"

Av Bergman - 11 januari 2009 16:23

Japp, första skidpasset avklarat och är lite i chock över hur bra det gick. Menar, har ju inte åkt skidor på x antal år så jag trodde jag skulle ligga i skogen mest men ramlade inte en endaste gång! Såg ju säkert ut som bambi på hal is och plogade i minsta nerförsbacke. Åkte 8km först och fegade som attan, men nästa varv gick det mycket bättre, dock fick jag ont i armarna efter typ 20 m. Skateade bara, har ju felvallat på klassiska så det var lite väl bakhalt för att åka på dem. Nåja, är huuuur nöjd som helst och slocknade i soffan tillsammans med Linus.


Kommer har träningsvärk imorrn, är jag övertygad om och det är så jag längtar. :)


Nepp, matdags igen. Äter inte jag å Mathias så är det Linus som äter...

Av Bergman - 11 januari 2009 09:05

Jo, Mathias skall träna först, jag ska amma, men seeeedan!!! Jiho, ska det åkas skidor. Är lite för varmt här nere men hoppas på tillräckligt många minus uppe på berget så att vallan fungerar.... Sååå laddad... hehe.. kommer ha fruktansvärd träningsvärk sedan misstänker jag.


Hittade min valla jag hade förresten, men är ju bara glidvalla så jag skulle behöva köpa lite skidgrejs, synd att sånt inte är gratis direkt. :/


Näe, ska äta en smörgås i väntat på träning...

Av Bergman - 10 januari 2009 21:18

Japp, lite träning hanns det med i morse, inte vad jag borde ha tränat, men, men.. den bästa träningen är ju den som blir av så...

Åkte sedan till Sundsvall, köpte dammsugare och drog sedan till Mamma mias babyshop och visade Mathias vagnen vi ska köpa! Japp, för en sån blir det. Ska bara ordna med finanserna först så... *längta* Sedan finns det ingen ursäkt att inte hinna med två pass om dagen eftersom jag kommer kunna ta med mig Linus på träningspassen. 


Åkte sedan hem till mor å far och bytte ut vaggan mot spjälsängen. *gratis är gott* Åt sedan suuupergod middag och efterrätt. Pappa var så hemskt snäll och vallade mina skidor med så imorgon blir det premiärtur! Shit, var ju typ huuur länge som helst. Skateade en gång ifjol typ, men blir nog klassiskt imorrn och vädret tillåter, eller vi får se... skönt ska det bli i vilket fall! *upprymd av träningslycka*


Ja, mer nyttig mat är målet med, gjorde misstaget att ställa mig på vågen hos mor å far.. illa, illa, men, men... Slarvat med intag av grönsaker och frukt, bättring lovas.

Av Bergman - 9 januari 2009 21:00

Ja, Linus-mannen sov till 05.10 inatt innan han ville ha mat!!! Funderade på att gå upp efter det men lade mig för att vila lite. HA! Vaknade vid 8 så bra gick det att vila. :) Nåja. upp å greja gärnet eftersom jag å mamma skulle iväg å hälsa på mormor, självklart Linus med.


Stannade i Sollefeteå å åt på Hullsta. Rekomenderas! Billigt och gott. Sedan fika med kakor och kaffe hos mormor. Hon var inte så pigg, dock blir hon piggare när hon får se söte lille Linus. :) Den lilla kotten charmade naturligtvis hela personalen och de andra boende blev nyfikna. Mammas kusin med make kom förbi och då började Linus busa. Haha.. han tittade på Viktoria och så gömde han sig mot min axel som att han blev blyg. Såååå söt. Hahah... gjorde så flera gånger, precis som han gör när han ser sig själv i spegeln.. hihi..


nepp.. sockersuget tar överhand och jag måste nog äta en kaka nu *har nästan ätit upp alla!!!*

Av Bergman - 8 januari 2009 20:43

Jo, hann med ett pass till idag! Härliga 70 min ägnade jag på min apparat och sedan styrka på det... huuuur hääärligt som helst. Ska unna mig lite fika strax.



Var ju på besiktning av LInus idag med. Vad killen växer!!! 6,8 kilo och 63 lång, nästan så det knakar om killen! Sedan fick han två vaccinationssprutor så vi får se hur han reagerar på dessa. Varit lite grinig nu på kvällen men hoppas det går över.


Använder pappersblöjor nu med eftersom vi hade några sådana kvar och han är ju egentligen för stor för dom men eftersom han är smal så passar de fortfarande. Gillar dom dock inte alls... är big fan av tygblöjor, men, men...


Nepp, fikadags. Kommer bild på jättebäbisen imorrn, knäppte inga kort idag å de som är från förra helgen är ju på tok för gamla. :)

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards