Alla inlägg under januari 2009

Av Bergman - 8 januari 2009 20:33

Alltså youtube är ju faaaantastiskt roligt. Skrattade så jag grät först åt detta klipp och sedan åt detta klipp. Haha...

Av Bergman - 8 januari 2009 09:15

Japp, var ju så pigg igår så jag tänkte att ett träningspass på morgonen skadar nog inte idag med. Dock inte alls lika tidigt eftersom vi sov till 07.30 Nåja, en halvtimme genererar svett det med.


Har diskat undan och kokar nu pump eftersom det snart är matdags och sedan bär det iväg på "besiktning". Idag ska lille mannen få två sprutor! Stackarn.. får se hur det går.


nej, nu vill han leka...

Av Bergman - 7 januari 2009 21:19

Såg på AB om råd om hur man "överlever Januari". Ja, om alla slutade prata om hur tråkigt det är med vinter, mörker och sånt hela tiden så kanske alla skulle bli lite gladare???


Älskar ju årstider jag och har inte alls något emot vinter. Föredrar helt klart en vit vinter men man får ju försöka plocka fram allt positivt. Tänk vad mysigt det är när det är mörkt, tända ljus och sitta inne och mysa. Stressen om att man måste vara ute och "ta tillvara" på dagarna slipper man. Tycker det är så på sommaren. Jag och maken brukar under sommartid, när vi bli less, dra för persiennerna och ligga inne å kolla film trots att solen gassar ute...


Nepp.. vinter är bra! Ut å rör på dig istället, då blir du glad!!! Motion är svaret på allt och det mesta går att springa bort så sluta GNÄLL!!!!!

Av Bergman - 7 januari 2009 21:15

Idag har jag jobbat. Är lite skönt att komma till jobbet faktiskt. Gillar mitt jobb så är nog därför. :) Sedan gillar jag att Limpan får vara hemma ensam med pappa sin. Ordnat med lite mallar inför detta året, ja, vi har ju lärt oss av misstagen 2008, learning by doing. Inte bäst alltid men, men... saknas rutiner så...


Nåja... Linus sov till 03.40 inatt. Upp och amma och byta blöja. Vid 04.05 sov han igen, inte jag. Låg kvar i sängen och slumrade till 05.00, insåg att det var 40 min tills jag skulle gå upp och skulle jag somna så skulle jag vakna ännu tröttare så jag gick upp och crosstrainade i en halvtimme istället. :) Har inte varit såhär pigg på myyyycket länge. Saknar mina morgonpass, den saken är ju säker. Så Linus får gärna vakna vid 5-6tiden så kan jag mata och sedan träna. :) Eller så kliver jag upp innan pyret vaknar.. nåja, vi får se. Längtar otäckt mycket efter att få springa nu... ska nog hålla ut en  vecka till iaf. Ska försöka lura balansbrädan av mamma. Tror det skulle göra susen!


Nepp... nu ska jag göra något annat

Av Bergman - 6 januari 2009 20:40

Ja, jag är trött, men klockan var ju inte så mycket. :)


Ska ju jobba imorrn så det blir kanske sova ändå. Ska koka pumpen först, borsta bizz å greja lite så klockan blir nog tio ändå.


Jättetrevlig besök tidigare idag. Elin, Richi och Emilia kom och hälsade på. Dagen har ju gått tokfort, fick reda på att de skulle hälsa på, tvättade, bakade, tränade och så vips var klockan besöksdags! Hur gick det till?


Nåja, trevligt värre och måste absolut ordna med mamma/föräldraträff. :) Nästan alla har ju barn nu så...


Nepp.. ska grejsa lite

Av Bergman - 6 januari 2009 11:38



Jo, jag är med i gratisbio.nu. Det är en sida där du genom att bland annat värva medlemmar och tävla så har du möjligheten att skrapa ihop poäng. Dessa poäng kan du sedan använda till att lösa ut biobiljetter men även till presentkort i olika valörer hos olika återförsäljare.



Efter lite klickande och lite deltagande i undersökningar så har du knaprat ihop poäng så du får en biobiljett.


Bli medlem du med!!!


Anmäl dig här!

Av Bergman - 6 januari 2009 11:31

utmaning gjord... hms.. jaja.. terroriserar tre andra med den oxå...


Tvättar som attan.. ja, attan kan tvätta ska du veta!


Har precis mumsat lunch och sitter nu och känner hur den försvinner iväg i magen så jag kan träna... blir vid 12-tiden och då skall det intervallas utav sjutton... hehe... är ju grymt avis på mina hoka-vänner som körde intervaller ute, i dagsljus, men jag är inte bitter.. 


Sitter och drömmer om orientering med... läääängtar tills jag kan springa...


Sitter även å sneglar på nya dammsugare eftersom jag dödat vår. Ny på lördag blir det. Elin med familj kommer förbi vid trehugget. Tänkte åstadkomma lite snoddas fram till dess. Undra om Ankis kommer förbi med??? Nåja, räcker åt andra. De får stå ut med att det är lite stökigt här hemma... blir så när man inte har någon dammsugare!!!


Förresten, börjar förstå varför hon som bodde här tidigare flyttade två lägenheter bort. Grannarna har väldigt konstig dygnsrytm och deras barn är inte tysta. Vaknat vid 23 två nätter i rad nu och inte kunnat somna om på grund av skrikande barn och tv på hög nivå... hms... 

Av Bergman - 6 januari 2009 11:23

4 av mina favoritprogram på TV

*Sport

*Sport

*Sport

*och lite mer sport


4 saker jag gjorde igår

*Tränade på min älskade crosstrainer

* Gick promenad med Linus

* Hetsåt kex

* Sov i soffan


4 saker som jag ser fram emot

* Att kunna springa igen (har ju löparknä :( )

* Vårsäsongen (Äntligen hälsa på Ingela å Uffe!)

*Jobba imorgon

* träningspasset på crosstrainern om 30 min. :)


4 av mina favoritrestauranger

* Mathias mat

* Mammas mat

* Borensbergs pizzeria

* Ingelas mat


Vi äter typ aldrig ute eftersom vi är så bra på att laga mat själva :)


4 saker på min önskelista

* Två friska knän

* Ett trevligt hus

* En Chariot Carrier CX

* En ny dammsugare


4 personer jag utmanar:

* Lina

* Hanna

* Mathias

* frivillig sökes

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards