Alla inlägg under februari 2009

Av Bergman - 25 februari 2009 21:54

Var på jobbet idag. Tyckte inte att det var en sån effektiv dag, men, men... var mycket som var tvunget att pratas igenom så det var välbehövligt.


Är med i facebook nu, japp, bara för att Mathias ska kunna vara gift med mig . ;) Kommer nog inte ägna allt för mycket tid till det direkt...


Har beställt vagnen nu... vill ha genast! Fatta vad jag ska springa sedan!


Ska iväg på jobbet på fredag med, ska lille plutten få följa med. Kristin jobbar ju sin sista dag då och chefen undrade om jag kan jobba mer. Får se om det går, kan ju ta med Linus och sedan kan jag ju jobba hemifrån till viss del, låter bra i mina öron.. jobbar ju lite hemma nu men vore ju najs att få betalt för det.


Ska dryga mig lite på facebook nu.. himla påhitt

Av Bergman - 25 februari 2009 21:52

Kom hem och först åkte träningskläderna på, sedan av för att sedan åka på igen och ångrar mig inte för en sekund! En riktigt härligt pass och jag kände mig fantastiskt stark! Bålträningen har verkligen givit resultat och överkroppen var mer rak en någonsin. :)


Nåja, bidde 35 min och är sååå nöjd. Bilen är klar så imorgon tänkte jag genomföra träningen genom att springa och hämta den. Mathias är ju hemma så det blir sällskap till babysimmet imorgon.

Av Bergman - 24 februari 2009 13:03

Har precis avklarat 50 min på crosstrainern och ett alldeles för långt styrkepass. Styrkan blir lång eftersom jag inte får upp effektiviteten vilket irriterar mig. Är svårt att köra styrka eftersom det är så mycket annat som lockar, är dock nöjd med det. Hårt pass för benen. Slängde på lite mer än vanligt och jag orkar ju! Så nu är det slut på fegandet... frågan är hur jag ska ta mig ner för trappen imorrn... :)


Nåja, känner dock inte samma tillfredsställelse som man gör av löpning, går ju att slöa mycket mer på crosstrainern så jag hoppas jag är fit for fight för ett löppass ikväll. Ska peta i mig massor med mat nu...

Av Bergman - 24 februari 2009 09:37

Av Bergman - 24 februari 2009 09:30

Ja, han gillar gröt den lille mannen... inga sura miner förutom när han får mat för sakta enligt sig själv, kastar sig över skeden och får den i halsen och får honom att tjöjs (nästan kräkas för den som inte visste).



 


Av Bergman - 24 februari 2009 08:50

Jo, jag blev ju utmanad av Hanna

- Gå in där du har dina bilder
- Gå till sjätte mappen
- Välj den sjätte bilden
- Visa bilden på bloggen och skriv någonting om den
- Invitera sex nya att vara med på utmaningen
- Länka till dem och låt dom veta att dom är utmanade


och här kommer mitt bidrag:



En bild från Borensberg knäppt av Mathias. Saknar faktiskt Borensberg. Gillar inte vår men söderut, typ Borensberg, så gillar jag våren. Här uppe är den så kort och intensiv, kommer inte krypande som söderut utan vips så är den här och swisch så är den borta. Blir bara stressigt tycker jag... Nåja, spritter i benen när jag ser bilden!!!


Jag utmanar tre personas....

Lina

Kisse

Mathias



Av Bergman - 24 februari 2009 08:19

Linus vilar lite. Har sovit bra inatt, upp vid 22.30 för matning och vid 02.45 men är inte så farligt att gå upp om det bara är de tiderna, är ju värre när han småvaknar hela tiden. Antar att han behöver mer mat nu när han är förkyld oxå, för usch vad snoret rinner på gubben.


Dagens planering är crosstrainer till skidåkningen vid elva. Sedan blir det styrka och lite slöande för att vid femsnåret ge mig ut på ett löppass. Blir vila imorgon. Är så sugen på att göra snöpulsintervaller men vill inte belasta kroppen så hårt så det blir ett distanspass istället. Öka tiden till 45-60 min. Kan tillägga att löpningen inte är ett MP (måstepass) utan får se hur jag känner mig framåt eftermiddagen..


Annars ska jag sätta mig och leta reda på bilder för framkallning nu, jobba lite och greja med lite annat jox, typ träningsplanering. Måste försöka styra upp det här...

Av Bergman - 23 februari 2009 12:12

Tänk att det krävdes nio oändliga månader, en tjock mage, 29 timmars obeskrivlig smärta, mentalt bottenkrypande, ömma bröstvårtor, x antal nätter utan sömn, två veckors svår förkylning, nästintill mental kollaps och total uppgivenhet innan jag begriper hur mycket mat som måste in i kroppen för att den skall kunna ge något över huvudtaget tillbaka! Är ju skrämmande!


Lärdom: För att kunna amma behövs det mat i mammas mage och noll i stressnivå. För att mamma lugnt skall kunna äta mat och utrota stressen krävs träning! För att kunna träna måste man vara frisk, för att vara frisk måste man äta... ja, ni ser vart det barkar. Nu är jag frisk och för att orka träna när sömn uteblir måste det mat i magen, mycket mat, varierad mat. Kan bocka för det sista, har dock förbättrat det genom att peta i mig ännu mer grönsaker.


Ja, jag har börjat äta. Svalt inte innan, men åt helt klart för lite. Orkade inte träna, tog tvärslut men nu äts det hela tiden och då orkar jag träna samtidigt som det finns massor med mjölk till världens bästa Linus! 


Är fru stelben idag så jag ska börja gå mot stan för att äta lurre med världens mest underbara make! Haha.. ska se hur jag rör mig... hahah... måste nog crosstraina lite sedan och köra styrka så får vi se om det släpper lite...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards