Alla inlägg under februari 2009

Av Bergman - 20 februari 2009 19:44

Ja, den tidigare lättsamma och snälla Linus har blivit till ett litet monster, dock endast kvällstid, eller när det är sovadags. Ja, vad ska man göra. Vi intalar oss att det är en liten period sonen går igenom så det är bara att bita ihop.


Gröt intogs vid 16 idag med förhoppning att han inte ska vakna vid 23, men vi får väl se. Är speedad nu iaf, undra vad det är i gröten? Försöker amma men allt är enligt Linus villkor just nu. Han ligger och gosar, slumrar lite men äter inte. Gör ju inte produktionen av mjölk bättre så det är ett evigt pillande och killande för att han ska vara vaken. Tänkte han skulle sova nu men Linus har bestämt att det ska han inte.


Ja, så är det med allt Linus gör, han bestämmer själv när han vill göra det. Rullade från rygg till mage idag, men går inte att heja på honom eller "locka" honom till att göra det, utan vill han det så gör han det, vill han inte så gör han det inte. Hmmmm.. undra vart han har fått de ifrån? *klia huvet*


Ska greja lite med en sak nu jag..

Av Bergman - 20 februari 2009 12:25

Jo, ska iväg till en i mammagruppen på lunch, men kan inte bestämma mig för om jag ska handla med någon blomma eller inte. Tycker sånt är så jobbigt, är det middag är det en helt annan sak, men när det gäller lunch... hmmm... Jag skulle inte vilja ha något, alltså, jag skulle inte bli besviken om jag inte fick något, varken det gäller lunch eller middag, är inte något jag förväntar mig.


Grejen är ju den att köper jag och ingen annan blir det pinsamt, köper alla andra men inte jag blir det pinsamt... hms...


nej, måste packa mig iväg... å förresten, varför är det backhoppning på teve? Ska det inte vara längdåkning? *noll koll*

Av Bergman - 18 februari 2009 20:20

Jobbat och slitit idag. :) Näe, men var riktigt roligt. Är så inspirerande och givande att jobba tillsammans med min vikarie så det är så otroligt tråkigt att hon skall sluta!


Var så verbal idag jag så jag knappt kände igen mig själv! Men fick fram nästan allt jag ville säga och ska nu sitta hemma och fila vidare på mina ideér. Finns ju grym förbättringspotential och jag hoppas verkligen att jag lyckas genomföra det.


Linus har varit sån gladskit idag. Skrattat har han börjat göra med, men blir tyst så fort vi ska filma, han är nog lite blyg. Igår fick han gröt för första gången. Gick jättebra, tyvärr saknas bild men det får vi ordna imorgon. Ikväll fick han oxå gröt och åt som attan. Börjar få tillbaka mjölken med, tänk vad ett lite mer ordentligt träningspass kan göra!!! Tränade ju en timme igår, rätt så intensivt med och eftersom det är något som får mig att må bra så löser det många knutar. Träning är min ventil i livet. Har tränat så länge nu så jag vet inte hur jag ska få utlopp för alla känslor och så om jag inte tränar...


Nu är det dags för the angry snicker igen. :)

Av Bergman - 17 februari 2009 14:12

Japp, har blivit med sådan jag... Har penicillin utskrivet men avaktar får vi se om det försvinner.


nu snurra linus runt!!! Hej vad det går... ska busa lite, göra pannkakassmet och sedan jobba lite.. jobbar gratis jag...

Av Bergman - 17 februari 2009 07:38

Har funderat på det förut och det har blivit aktuellt igen. Ska jag bli kenyan? Ja, i den mening att jag springer överallt. Tycker det är hur briljant som helst. All den gratisträning man får och vilken tidsbesparing! Då menar jag inte att jag ska springa överallt utan typ till bilen, från bilen, till ICA osv. Tål att tänkas på...


Linus vill vissa nätter inte sova. Jag vill inte ge tillägg eller något annat, jag vill helamma. Efter att Linus kom till världen har jag lärt mig ganska mycket om mig själv och sett sidor jag inte visste jag hade. Jag trodde inte jag skulle tycka att allt var så jobbigt och att jag hade så dåligt självförtroende, men har uppenbarligen det när det gäller saker utanför min kontroll. Är lite skrämmande att känna hur stressad jag blir av sådana saker. Blir stressad av att ha lite mjölk, får mindre mjölk, blir stressad av att ha ännu mindre mjölk och så fortsätter det.


Känner mig väldigt misslyckad. Jag vet att det är naturligt att det blir så och jag har ammat länge och så vidare MEN kan inte hjälpas att jag känner mig misslyckad ändå. Jag vill kunna ge min son mat! Har upptäckt hur målinriktad jag är. Var så inställd på att helamma i minst 6 hela månader och nu, efter 4 och en halv så verkar det inte som det går. Är tävlingshuvudet som gör att jag känner mig misslyckad. Är ju något jag laddat för så länge och så går det inte. Gillar ju att göra liknelser, mest för att försöka förstå mig på mig själv och är mitt sätt att bearbeta saker. Du som idrottar och som har tränat och laddat länge för en tävling. Du står på startlinjen (orienteringsliknelse), tror på dig själv, är superladdad och så beger du dig iväg. Du passerar konkurrenter och känner vilket flyt du har. Kontrollerna sitter där de ska och benen känns lättare än någonsin. Sedan händer något, du trampar snett, jättesnett och får med tårarna nerför kinderna halta i mål samtidigt som du blir omsprungen av konkurrenterna du passerat.


Liknelsen: Jag var laddad, allt gick hur bra som helst men så händer något som jag inte kan kontrollera och då kommer tårarna och känslan av att inte räcka till.


Har en tävling jag kan koppla till, väldigt längesedan men den är etsad i mitt minne. USM 1998. Skillnaden är att då kände jag att jag hade kapaciteten, det känner jag inte med mjölken, och sedan var det jag som bommade bort mig, alltså var det inte alls utanför min kontroll utan jag tappade bara kontrollen. Längtar efter revanschen från den tävlingen... är den revanschen jag söker i orienteringen.


Ett långt inlägg men måste bearbeta det på något sätt.  Så läs eller läs inte.


Ska busa med vampyren här hemma... ja han måste ju vara det. Han är ju vaken på nätterna och så suger han för att få i sig mat... bits gör han ju oxå!

Av Bergman - 16 februari 2009 21:32

Var ju och åt lunch med svärisarna på Höga Kustenhotellet i lördags. Finns en liten butik i ett hus utanför där det såldes "ren skinn". Var väldigt sugen på att gå dit och kolla vad det var för något de sålde som var i ren skinn, eller kan det vara så att de menade renskinn??? Om det tvista de lärda....


Av Bergman - 16 februari 2009 21:19

Alltså, förfaller mitt språk så beror det på att jag ägnat alldeles för mycket tid på Tradera och där är särskrivningar regel snarare än undantag. Kommer på mig själv att särskriva eller att läsa det som det ska skrivas istället för att läsa det som det står, alltså acceptera särskrivningen...


Är ju ett hot mot det svenska språket! SKÄRPNING! 

Av Bergman - 16 februari 2009 21:11

I morse avverkade jag 35 min på crosstrainern. Hur bra som helst gick det. Väldigt behagligt och gjorde så att jag var hur pigg som helst hela dagen. Ska träna imorrn med tänkte jag och sedan till helgen så blir det till att be mor och far om barnvakt och kanske ge sig ut på ett långpass om vädret och hälsan tillåter.


Låter ju fortfarande förkyld sägs det, men känner mig inte det minsta förkyld men tar det ändå så sjukt lugnt så jag blir vansinnig på mig själv.


Nej, ska koka pumpen nu och glo teve å sedan sova. 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards