Alla inlägg under februari 2009

Av Bergman - 16 februari 2009 21:09

Idag fick Linus en heldag med sin mormor. Jag och Mathias var på våra jobb och då ryckte mamma in som barnvakt. De blev förvånad över att se mig på jobbet, jag tyckte själv att man nästan kan tro att jag jobbar där nu. :) Riktigt roligt på  jobbet idag. Uppsökande verksamhet är bland det bästa jag vet och det har jag gjort hela dagen så jag är riktigt nöjd!


Linus blev så glad när vi kom hem och hade varit så snäll hela dagen. Skönt för lille mannen att se någon annan än mor och far antar jag. Bra att han sköter sig så vi kan lämna bort honom någon fler gång. :)

Av Bergman - 15 februari 2009 19:16

Japp, så var första träningen på 2 veckor avklarat! 60 min myyyycket lugnt på maskinen i vardagsrummet samtidigt som herrarnas jaktstart gick av stapeln.


Kändes bra, rosslade loss lite men känns fortfarande bra i kroppen, men ropar inte hej ännu utan inväntar morgondagen så får vi se hur jag mår då.


Har inte sovit så mycket inatt eftersom Linus vägrade sova. Vet inte om min mjölk börjar bli för dålig eller om det är sviterna från min förkylning men han blir inte riktigt nöjd tycker jag. Ska försöka veckan ut och se om det ordnar till sig i och med att jag kommer igång med träningen så smått och avstår socker. Har ju inte kunnat pumpa något alls de senaste dagarna och det är inte så bra. Sinar fort i mjölkförrådet när det inte fylls på.


Linus har ju varit fisobert så det står härliga till så kan ju vara magen som inte riktigt vill som han vill heller... nåja, hoppas på en natt med lite mer sömn.

Av Bergman - 14 februari 2009 09:47

Känns verkligen som helg eftersom jag var på jobbet igår... Sköööönt. SÅåå fint väder ute med. Gillar jag.


Sitter och halvkollar på Skidskytte-VM men blev helt insnöad på att boka boende till sommarens alla tävlingar så jag sitter med det nu.


Ska snart iväg för att äta lurre med svärisarna på Höga Kusten-hotellet. 


I morse när jag vaknade kändes det som att jag inte sovit något inatt.. skum känsla.


Ska ringa mor för att sedan mata monstret på golvet

Av Bergman - 13 februari 2009 20:02

och På Spåret så måste jag länka till

Halmstad OK's löparpresentationer.

Läs HÄR!

Av Bergman - 13 februari 2009 19:56

Sitter och kollar runt på tips om nya övningar när det gäller stryketräning och blir ju så träningssugen så jag går av... Hittade en film om dragon flag på You Tube. Haha.. sjukt, måste jag testa när jag blivit starkare. Har ju gjort en total mesvariant av den tidigare, men måste ju klara den på riktigt.


Längtar mycket efter en kropp i kontroll igen. Men ska försöka ta det lugnt på vägen dit, har en tendens att förviriga mig. Vill ha vagnen snarast så jag kan komma igång och springa lite mer när jag känner för det.



Av Bergman - 13 februari 2009 19:23

Ja, om någon förutom min syster undrar vad plankan är så kan jag visa det med den här bilden hämtad från Aftonbladet


Jag brukar "deluxa" plankan genom att antingen flytta ut ett ben, sätta ner det och sedan flytta in det igen, växelvis självklart, eller så lyfter jag vänster fot resp höger arm och tvärtom växelvis tills jag inte orkar mer. Har dock inte riktigt börjat med det än eftersom jag är för svag i rygg och mage, men snart så. Loooovar att lägga in en bild på mig själv när jag gör det så att alla förstår. :)


Dagens resultat: 60 sek alltså en förbättring med 20 sek från igår. Mycket sitter ju i psyket så jag är inte så mycket starkare fysiskt idag, snarare mer frisk. :) Siktar mot 40 min crosstrainer på söndag compad av skidåkning på teveapparaten.


Vad sägs om en utmaning? Hur länge klarar du plankan?


Ett litet råd: svankar du, avbryt eftersom det betyder att du inte orkar mer och gör den gärna framför spegeln, alltså så du ser dig själv om du vrider på huvudet, allt för att du skall kunna se så att kroppen är i rätt läge.

Av Bergman - 13 februari 2009 07:41

HUr länge står du i plankan om jag får fråga??? Vill ha något att sträva mot.. . :)

Av Bergman - 13 februari 2009 07:35

Ja, otränad och småsjuk så var jag ju tvungen att testa den på tid igår. hela 40 sek lyckades jag stå i plankan. Först visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, blev inget av dem. Har jag ju något att jobba på om man säger så.


Ryggen är ju inte vad den borde, kändes verkligen så det blir till att träna upp den lite. Inte favvogöra men, men... 


Funderade på vikten igår. Har ju tappat typ 14 kilo sedan förlossningen, och har 4 ner till matchvikt, dock rör det sig nog om 6 kilo minst eftersom jag tappat så mycket muskelvikt... ser verkligen fram emot att få komma igång med träningen... den ondskefulla förkylningen är påväg att överge min kropp och kanske blir det ett myyyycket lätt pass på kompisen framför teven på söndag, är ju skidskytte så.. :)



Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards