Alla inlägg under februari 2009

Av Bergman - 11 februari 2009 11:23

...ute så jag önskar så innerligt att jag kunde vara ute och insupa denna skönhet men icke sa nicke. Mitt första timmespass gick sisådär. Alltså, jag var ute och sprang i mitt huvud och det märktes såååå tydligt i det andra jag gjorde. Det jag sprang var ner för trappen och hämtade kartongen med stolen till Linus som vi fått i julklapp. :) Men i huvudet var jag ut mot Solumshamn.


Och nej, det kommer inte bli något "riktigt" skidpass i eftermiddag. Synd att det inte är skidor på teve men jag får göra som jag tänkt och slå mig ner i soffan med en mazarin och mentalt åka skidor. För nej, jag är inte frisk även om jag sa att jag skulle vara det igår. Var bara surjohanna som var tvungen att önsketänka i morse. Nåja, blev svettig av att skruva ihop stolen eftersom jag gjorde allt två tre gången eftersom jag gjorde fel hela tiden. Men jag var ju ute och sprang som sagt... :)





Såhär fint blev det med stolen. Linus tyckte det var spännande att komma upp från golvet, men ser mest förvånad ut på bilden. Och nej, han har inte lärt sig att stänga munnen än så det rinner dregel hela tiden!!! Ojoj, vad ska det bli av den lille mannen när han blir stor...


Av Bergman - 11 februari 2009 08:22

Eftersom jag är frisk idag, precis som jag sa att jag skulle vara igår, så tänkte jag strax ge mig ut på en timmes löppass, vilket för övrigt blir pass ett av två idag. Det andra passet tänkte jag tillbringa i skidspåren och då handlar det nog om två timmar! Att det är 20 minus ute tänker jag ignorera totalt.


Haha..har jag bestämt mig så har jag!

F-n

Av Bergman - 10 februari 2009 20:42

missade mästarnas mäster!!! Men va fan säger jag bara... Skönt att det går i repris typ hundra gånger, men torsdag 15.00 bänkar jag mig...

Av Bergman - 10 februari 2009 20:39

Jo, mumsat nyttigheter idag så imorrn är jag frisk har jag bestämt mig för. Skönt att man kan bestämma helt själv hur länge man ska vara sjuk och så... :)


Fick ryck framåt kvällen och snodde ihop en paj. Tänkte att det vore ju dumt att låta den redan uppvärmda ugnen gå till spillo så jag svängde ihop en sats mazariner när jag ändå var i farten. Ska nu sätta mig med en kopp honungsvatten och avnjuta kvällningen.


Linus somnade relativt snabbt idag, han börjar lära sig den tröga lilla bäbisen. :) Haha.. skämt åsido. Ny metod vi använder, hoppas på att den fungerar...

Av Bergman - 10 februari 2009 10:48

Inatt sov Linus nästan hela natten. Vaknade några gånger då tutten ramlat ut men annars sov han bra den lille gnutten. Upp sju som vanligt. Kände mig INTE frisk. Ringde VC som som vanligt frågar om man har feber. Har man inte feber idag får man inte hjälp. Nåja, berättade om min hälsostatus och att jag är orolig för amningen och så. Fick komma dit, ta sänkan och näsprov. *rysa*. Visste ju vad de skulle säga men ändå. Hostade ju så jag nästan kräktes igår och är trött på att gå omkring och viska.


Grejen med mig när jag bokar tid hos läkare är att jag genast blir "frisk". Ja, jag mår inte alls lika dåligt som innan och börjar tycka det är pinsamt att jag bokat tid, för jag är nog inte så sjuk. Detta tillstånd håller i sig tills jag varit hos läkaren och några timmar efter det, sedan är jag tillbaka till det sjuka tillståndet som fick mig att ringa till läkaren... är fel på mig juhu!

Av Bergman - 9 februari 2009 12:39

Men jag trodde det var fredag!!!


Linus somnade efter MYCKET gråt vid halv nio ungefär. Han var sååå trött när jag lade honom för att sova men han ville ICKE somna. Nåja, när han väl somnade så sov han till 06.15 i morse! Men vi låg vakna ändå, menar vem behöver sova? Haha.. skämt åsido. Jag låg vaken från 01.15 till 04 typ, somnade sedan som en stock och var så trött  när LInus vaknade. Mathias halvsov lite mellan 01-04 men låg sedan klarvaken till 06. Haha... vi låg å lyssnade på Linus, om han verkligen sov! :)


Jag är piggare idag men Mathias är sjuker. Grimaserar som attan varje gång han ska svälja. Hemma från jobbet är han maken min. Hoppas han inte åker på samma resa som jag. 


Var på besiktning av Linus idag. Ökat ynka 300g i vikt och väger nu in på 7,1 kg men har vuxit 1,5 cm på längden och är nu 64,5 lång. Får se om han stabiliseras till nästa gång så han inte går ner i vikt för då måste vi börja trycka i lille mannen mer mat. Har säkert haft lite dålig mjölk nu när jag varit sjuk så det har nog påverkat lite.


Har förresten fått ett blåmärke på ena bröstet. Undra vad det beror på? Är lur på om det blev för hårt sug med pumpen i morse. Måste ringa och höra om det tror jag.

Av Bergman - 8 februari 2009 20:17

Nej. På dagarna går det bra, men kvällarna!!! Varför? LIlla mannen. Har provat allt men han vill INTE sova på kvällen, även om han somnar i famnen så vill han inte sova i sängen. Kan ju tillägga att det går hur bra som helst att sova i den på dagarna!


Han är underlig vår lille man.


Fortfarande sjuk. Ingen röst... nickar och suckar för jag orkar inte prata... Maken börjar känna sig hängig med. Vi som trodde att han skulle klara sig. hms...


nej.. gå och glo på sporten snart...

Av Bergman - 8 februari 2009 12:03

Helt underbart kul med en tävling om tyger!!! Har en såååån bra idé i mitt huvud som jag vill genomföra, men saknar ju något fint tyg till det... Skulle ju göra min lille kille ännu sötare!


Sitter fortfarande och kraxar... blir vansinnig.. är ju så dålig på att vara sjuk eftersom jag blir såååå irritera och rastlös av det. Vill träna, baka, städa greja och feja....

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards