Alla inlägg under februari 2009

Av Bergman - 8 februari 2009 11:50



                                               


Jag är med och tävlar hos SyMirre om två meter valfri

Hilco-velour från Tygpyssling

Av Bergman - 8 februari 2009 10:53

Jag ger mig själv underkänt i att vara sjuk. Är såååå dålig på det. Är ju en lycklig individ som sällan är sjuk men när jag väl blir det så är det som i reklamen ni kanske kommer ihåg. Den där gubben som menar på att kvinnor snackar om att föda barn.... ja, har ju gjort det och måste säga att jag tycker förkylning är värre! Iaf min förkylning. Födandet tog ju slut, det här känns ju som att det kan pågå i tid och evighet!!!


Ska äta lunch, sitta i soffan och tycka synd om mig själv

Av Bergman - 7 februari 2009 21:40

... på att vara sjuk. Rösten kom, hördes och försvann... sitter nu och känner hur halsen svulnar igen! MÄH!!! Får se hur det blir, måste ju sluta svulna nu tycker jag... Jo, rossligheten har avtagit däremot har halsontet kommit tillbaka igen... Bävar för att sova...

Av Bergman - 7 februari 2009 14:38

Dessa bjuder Linus på, mina har försvunnit igen och jag har åter fått ont i halsen. Promenad = dålig idé.


Nåja, blir lugnt och skönt för Mathias iaf... :) Sitter och viskar men även det frestar på så jag är tyst istället. Märklig känsla att inte få ut ett ord ur munnen ens... 


Har massa äggvitor så jag tänkte ta å göra mig mumsmums men saknar gelatin så det blir inte som jag tänkt mig. Vet inte alls vad jag ska göra av dem nu... *klia huvet*

Av Bergman - 7 februari 2009 14:06



Tävling! Vinn unika stämplar från Sweetish Sister!

Jag hittade denna trevliga tävling på Bambis blogg, där priset är unika stämplar från Sweetish Sister. Har en plan för den egendesignade stämpeln så jag hoppas som attan på vinst. Är ju så fånigt förtjust i sånna hära saker!


Vill du tävla så gör du det här!

Av Bergman - 7 februari 2009 09:39

Japp, den lille mannen ligger och tjoar i sin säng. :) Han är för go. Snart matning och sedan prommis. Tänker inte säga att jag håller på att bli frisk, utan säger bara att jag är fortfarande sjuk. Sist jag sa att jag håller på att bli frisk så blev jag bara ännu sjukare.


Igår tappade jag rösten ett tag. Hade världens basröst så när jag pratade med linus blev han helt stilla och försöker klura ut vart ljudet kom ifrån. Haha, inte var det mamma iaf. Var grinig igår så jag fick bära runt på honom heeeela kvällen! Undra om det hade med den underliga rösten att göra???


Nej, nu ska jag förbereda för matning, sedan ska hela familjen ge sig iväg på en mycket stillsam promenad. Blir tokig av att sitta inne.

Av Bergman - 6 februari 2009 10:17

Trodde jag var påväg att bli frisk, MEN icke sa nicke. De elaka bacillerna har nu hittat mina lungor och luftrör så jag låter som en hes gammal alkis med gröthosta. Najs!!! Är supertrött eftersom jag under natten haft feber. Skitont i huden, nacken och ryggen. Huden var jättevarm men jag frös. Linus har sovit lite bättre men inte helt bra... hoppas på bättring när han blir frisk. Han kommer ju bli imun mot allt om jag fortsätter vara såhär sjuk och ammar...


Blir soffläge idag. Ska göra ingenting tänkte jag. Kanske diska, om jag orkar, men främst ligga och slöa i soffan. Hoppas LInus är med på de noterna.


Var på efterkontroll. Släpade mig dit så jag skulle ha det gjort. Var cellprovstagning oxå... Förlossningen har fått en att bli "van" att spreta med benen, tyckte inte alls det var lika jobbigt som jag gjort tidigare... Pratade om förlossningen, känns verkligen som jag har rett ut den nu och vet vad jag inte är nöjd med. BM undrade om vi ville klaga men tror inte vi gör det. Känns som att det börjar bli dags att lämna det bakom sig.. ska bara älta det lite till.


Ska snart väcka lillprinsen som ligger och sover... sötis

Av Bergman - 5 februari 2009 22:11

Han mår inte bra den lille mannen. Hur förkyld som helst och är hes. Hade liiiite feber nu på kvällen vilket innebar ännu mer grin. Sedan är inte min mjölk den bästa just nu. Måste tömma båda tissarna och ändå blir han inte nöjd innan det är sovdags. Tur att frysen är full med mjölk!


Han sover nu iaf, efter gos och stryk på nosen. Hoppas han sover hyggligt inatt iaf, jag blir ju aldrig frisk om inte jag får sova, blir en ond cirkel. Nåja, går runt och kraxar på jag. Känner av halsen nu mot kvällningen men hoppas det inte känns något inatt... fortfarande inga bilder sedan förra veckan men nej, jag har inte orkat...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards