Alla inlägg under mars 2009

Av Bergman - 17 mars 2009 11:31

ja, man borde kunnat ha röstat på Tingeling, hade jag lätt gjort!!!


Måste säga att det var en av de bästa och mest rättvisa Melodyfestival som jag sätt... 



Av Bergman - 17 mars 2009 10:47




"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MiniPeople

hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Av Bergman - 17 mars 2009 10:43




"Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Sovtex hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Av Bergman - 13 mars 2009 12:10

Jo, gav mig ut på en runda. Var inte sugen men kändes skönt när jag väl kom iväg, om än väldigt tungt. Sprang bort till Sälsten och sedan tog nyfikenheten överhand. Sjukt jobbigt kan jag lova och när jag började känna mig nöjd och kom till vägen som var kortast hem så var den inte plogad. Och nej, det gick inte att ta sig fram med vagnen... Så det var bara att springa vidare i hopp om att jag inte måste längst ner till havet igen eftersom det då innebär alldeles för mycket uppför.


Kom ut vid Högslätten tillslut. Puh. Trött och lite less var det bara att pinna på. 


Svar JA, jag stannade och vilade två gånger, men stoppade klockan. Finns en sjuuukt lång backe på skjutfältet...


Å, Kisse, Elin och Ankis, jag sprang förbi en dam med barnvagn som var huuuur lik Turtle som helst... ja, ni kommer kanske ihåg henne? Måste ju ha varit hon. Kort var hon iaf.


Ska lägga mig i sängen bredvid Linus nu och vänta på att blodet börjar pumpa normalt igen... såååå trött...

Av Bergman - 13 mars 2009 08:29

Var på jobbet iår igen, med avbrott för babysim. Gick hur bra som helst.


Myslinus flirtade gärnet med alla på jobbet och pratade som attan, ville dock inte sova så mycket.


Igår var jag ute på min första morgonrunda på typ 6 månader! Hur sjukt skönt var inte det? Morgonrunda innebär löpning innan 07.00 för mig, efter 07.00 är det förmiddag och då ökar prestationskraven.


Lullade runt i en halvtimme. Saknar drivkänslan i kroppen, men den kommer väl, hoppas jag. Blev ingen träning igår. Var sugen på intervall men blev knas med mat och så så jag stod över. Idag ska jag och LInus ut på långrunda tänkte jag. Ska göra ett nytt försök till Sälsten, blir den långa rundan med risk för att måsta vända men det är ju bara bra träning så. Funderar på tights men känner mig inte på hugget för det så det blir slappbyxor istället, behöver jag inte springa så fort. :)


Slitit på jobbet. Helt slut mentalt när jag kom hem igår. Huvva...


Fredag idag. Skönt... ska ta å börja städa nu jag. Looks like hell här..

Av Bergman - 11 mars 2009 17:11

Borde träna, vill träna, men ändå inte. Ah! Hms... intervall men är lite trött... tränar jag inte idag vill jag verkligen träna imorgon. Borde nog vila kroppen lite, kanske köra lite styrka bara? Är ju som att vila


Jobbat idag. Fattar inte att dagarna går så fort när man jobbar, hinner ju knappt något. Blir till att jobba imorgon oxå, ett litet brake för att åka på babysim, tar alltså med mig min praktikant på jobbet, ska få agera dokumentförstörare tänkte jag.


Ska gå å glo teve å gosa bäbis...

Av Bergman - 10 mars 2009 16:46

Japp, skulle springa till Sälsten tänkte jag men var inte plogat så det blev till att vända. Efter 45 min gav jag mig in på ICA för att handla lite mjölk å annat skoj. Inser att som trehjuling är den INTE smidig att gå på affärn med. Skrattade gott åt mig själv, svettig, med ful toppluva, hoka-jackan och OL-skor intog jag ICA. Inga tights iaf. :) Hade ju bara varit lite väääl nördigt. Haha... blev kallad bandvagn av en gammal gubbe, hoppas han syftade på vagnen... :)


Klickade runt på ICA, betalade och medan jag packade i  kom en medelsålders man fram och frågade massa saker om vagnen. Har var djupt imponerad av den och tyckte den verkade himla finurlig.


Kan ju bara säga: djup beundran för de som springer med vagn! Ja, för dig som inte gjort det, det är jobbigt! Speciellt när det är oplogat. Inser att det handlar mycket om vana, börjar bli van även om jag inte är så duktig på att sträcka på mig och trycka fram höften så blir det bättre iaf.


Joggade hem, med en lite tyngre vagn men var bara härligt.


Ankis har precis åkt efter att varit och hälsat på. Snart är bäbisen ute, spännande värre. Linus är en blandning av grinus och gladus, en tjurius skulle jag vilja säga. Ska börja med maten, biff å potäter...

Av Bergman - 10 mars 2009 09:37

Såhär fin är den nya vagnen!






Linus sitter i hängmattan eftersom han är för liten för att sitta själv. Är springhjul på med cityhjulen på sidan. Är ju så bra att det går att fästa alla hjul på vagnen, behöver man inte hålla på och släpa med sig sånt på sidan om lixom...




Efter åkturen ser lille mannen så nöjd och glad ut. :)


Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards