Alla inlägg under mars 2009

Av Bergman - 10 mars 2009 09:20

Ja, riktigt ont. Så jag tog mig ett pass på crosstrainern i morse för att sedan kunna stretcha lite. Inte bra, men bättre.


Sovit massor. Först somnade jag i soffan vid 20 och vaknade 21.30 när Mathias kom hem. Gjorde mig redo för sängen, somnade 22.10 och vaknade 23 för att mata Linus. Har sedan sooooovit. Vaknade till vid 4 när Mathias gick upp för att ge Linus nappen men sedan somnade jag om. Är fortfarande trött men känner mig ändå utvilad, hur nu det går ihop.


Snöar idag men tänkte mig ett pass med vagnen senare, innan lunch. Känner att jag vill springa lite. Skulle behöva ta en tur på affärn med.. ååå.. tråååk...

Av Bergman - 9 mars 2009 19:08

Beror på för lite sömn. Känner sån där rastlöshet som infinner sig vid för lite sömn i kroppen. Funderar på att hoppa på crosstrainer på låg belastning, ja den träning som blir av är det bästa.


Har ju ont i kroppen men likväl som jag sitter i soffan kan jag ju stå på makapären. Himla bra köp!!!


Saknar Mathias så jag är gråtfärdig. Nippertippiga hormoner igen. Blir nästan lite orolig. Önskar bara att han var hemma... så tråkigt när han inte är hemma. Linus saknar honom oxå, märks hur väl som helst. Linus är glad när både mamma och pappa är hemma.


Blir fortsatt en pappadag i veckan bara. Tråkigt men sånt är livet och utan jobb = inga pengar. Hoppas innerligt att han får möjlighet att ta ut dagar senare, till hösten kanske? Ja, kanske till nästa höst till och med så vi kan få komma in på Fröet? *johanna drömmer iväg*


 

Av Bergman - 9 mars 2009 19:05




"Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!"

Av Bergman - 9 mars 2009 14:02

Känner mig överkörd av ett tåg! Oj, oj.. jag å Mathias vankade omkring som två pankisar i morse. Antar att det dels är styrkan igår och så badet i lördags. Ska egentligen ut och springa om en timme hade jag tänkt men blir nog inte så, men vem vet, jag har överraskat mig själv tidigare.


Linus fastnade i gymmet förut.. haha.. just nu ålar han omkring på golvet och utforskar saker. eller ålar, korvar sig snarare.


Tvättade i morse men som vanligt hann inte allt torka *irriterande* Sedan är det ju någon som inte ids ta ur luddet, mycket irriterande! Ska nog sätta upp en lapp. :)

Av Bergman - 8 mars 2009 21:58

Ja, glömt säga det. Vi var på intervju där i onsdags. Trevligt värre och hoppades innerligt på att få en plats, dock var vi medvetna om att det inte var så stor chans med tanke på att Linus är född i oktober och de har inskolning i augusti. Mycket riktigt blev det tyvärr så. Jaha... så tråkigt, skittråkigt faktsikt. Hade så gärna varit på Fröet men, men...


Problemet är ju att de inte får några pengar för de månader då de inte har några barn och blir ju mycket pengar för den lilla förskolan. Sedan vill de bara ha inskolning en gång per år så det ställer ju till det. Så tråkigt att lillplutten blir drabbad på grund av vilken månad han är född i så nästa barn kommer komma till med noga planering. :)


Ska ringa runt till alla andra föräldrakooperativ imorgon tänkte jag för vill helst in på något sådant istället för kommunalt. Håller tummarna.


Såg lite på Beck men blir så less på reklam och nyheter så jag tappar intresset, överväger sängen istället. Springa med vagn imorrn kanske?

Av Bergman - 8 mars 2009 15:07

Blev fokus på ben idag. Hade inte alls lust att springa så det blev först 35 min på kompisen i vardagsrummet och sedan ben. Knäövningar på balansbräda, utfall, djupa knäböj, mer utfall och sedan arm och mage. Yeah! Göttmos. Brännde skönt i rumpa och insida lår, precis som önskat. Stängde av teven och körde sedan igång en skiva istället, mycket bättre träningsmoral av det.


Bränner gott och blev såååå trött. Duscha av mig och sedan badade jag lite med Linus, som sedan fick käk och som fortfarande sover. Haha.. tog hårt på honom med. :) 


Älsklingen har förresten ont i ryggen så det förslår. Som sagt, två gamlingar på Paradisbadet, då blir det så. Nästa gång ska vi köra några längder uppvärmning i bassängen för att sedan stretcha och efter det ge oss ut i äventyrsbadet. :)

Av Bergman - 8 mars 2009 07:46

Igår kom mor och far vid åttahugget. Jag å maken packade oss iväg till Övik! Haha... buuuus. virrade runt lite med bilen eftersom vi var så tidiga och efter lite köande var vi äntligen inne! Jiho! Dock måste jag säga att jag var lite besviken på hur nergånget det var. Inte alls som jag kom ihåg det men var ju typ 14 år sedan eller något sådan sen jag var där senast.


Sprang runt som barn iaf och åkte kana. Åkte forsen en gång men insåg hur gamla och oviga vi var så det blev bara en gång. Stora kanan med ringar var superkul så det blev några vänder i den.


Ja, en kanondag. Det som saknades var en gemensam bastu men vi löste inte in oss på relaxen så. Måste dock låna svärisarnas bastu tycker jag. Gillar ju att basta men är inte så kul att basta själv.


Efter badandet så tog jag lååång tid på mig i duschen. Första gången själv på jättelänge. Brukar ju ha Linus med mig så jag passade på.


Ska äta frulle nu och busa med Linus, som för övrigt hade det super med mormor och morfar. Jag saknade honom faktiskt lite, men eftersom jag visste att han var i trygga händer så kunde jag slappna av till 100%

Av Bergman - 6 mars 2009 19:50

Idag testades vagnen på allvar. 1 och en halv timme var jag ute med lille mannen. Var tungt i uppförsbackarna måste verkligen jobba på armar och bål och axlar.


Sprang ner till Solumshamn och tillbaka. Kan meddela att det är nerför dit och uppför hem! Haha... Men härligt måste jag säga att det var, bet gött i låren.


Ska luta mig tillbaka med ett glas vin nu tänkte jag efter att ha lagat lasange och bakat massa riner... 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards