Alla inlägg under mars 2009

Av Bergman - 6 mars 2009 13:41

Ja, fick en rolig kommentar måste jag säga.. skulle egentligen göra annat nu men var tvungen att plita ner ett inlägg. :)


Hahaha, ja ungdomen idag går mot förfall, kan inte göra annat än att hålla med och bidrar säkert till det. :) Är lite så att jag gillar min grimas, gillar inte mig själv på kort så jag anser att det är ett av de bästa kort jag har. *ja, jag är inte som man ska*


Ett kort som jag önskar att jag hade är på mig när jag och Ingela satt och laddade inför Sprint-SM i Varberg 2007. Ja, Ingela, du minns kanske, då jag föreslog och visade hur jag skulle ha sulorna. Hahaha.. *barnsligt* Fnissar så jag kiknar än idag när jag tänker på det. Synd att det är så sjukt långt till Halmstad...

Av Bergman - 6 mars 2009 10:00

Med vagn. Tungt. Är trött å jag som ska ut å springa nu!!! *haha*


Nåja, skulle bara handla lite men blev mycket. Osmart.


Ska mata linus, käka banan, dricka vatten, lasta in varorna och sedan knäppa kort på Charioten och sedan släpa runt på den lite tänkte jag. Bra plan... Verkställ!

Av Bergman - 6 mars 2009 08:44

ja, seriöst, en traktor har skottat vår lilla väg här utanför i en halvtimme nu!!! Är han inte färdig snart??? eller vad håller karln på med... *ställer sig och glor på balkongen*

Av Bergman - 6 mars 2009 08:39

Ja, idag känner jag mig seg. Inte alls sugen på att ge mig ut och springa, men misstänker att det har med töandet att göra.


Ikväll är det säsongspremiär för många galningar. Natt-tävling i Halmstad. Är avis samtidigt som det känns otroligt avlägset att ge sig ut i skogen just nu. Haha... ja, sitter i benen efter gårdagens backträning. Skulle haft Ingela där som hade kunnat putta på mig. :) Känns otroligt motigt just nu, motivationsmässigt. Hatar dessa dippar, men de kommer. Är ju för att inte bli fast i en sådan som jag tillåter mig själv att endast träna det jag vill så vi får se vad det blir idag. Byter väl om och blir det runt kvarteret på 5 min eller om det blir distans i 90 min återstår att se. :) Ja, så knasigt kan det bli.


Skulle behöva en assistent idag. Har kommit på 100 miljoner saker som jag vill göra nu men inser att jag är glad om jag hinner 5. Nåja, blir ju inte bättre av att sitta här direkt. Ska iväg på ICA å shoppa lite. Ska ju åka till övik maken och jag imorrn och bada så då behöver vi matsäck...

Av Bergman - 5 mars 2009 20:46

Vill ha massa nytt, men ska nog vänta tills det blir mer vår och tills jag tränat bort lite fler kilon. kommer nästan i mina svarta kostymbyxor, finbyxor eller kalla dom vad du vill! Har lite kvar över höfterna innan det går att knäppa dem smärtfritt. :)


Tänkte ta vita jeans idag men insåg att jag skulle bli stoppad av någon modepolis säkert så de får ligga kvar tills snön är borta. Börjar bli gammal med, haha.. inser att mina tröjor är lite korta, eller är det ok att visa glipa mellan byxa och tröja om man sträcker på sig, även om man är mamma? Ploppar inte fram någon mage så det borde kanske vara ok? Nåja, gillar mina tröjor, dock sitter inte mina favvosar som jag vill ännu. Längtar efter att få använda min kortärmade svarta polo inhandlad i Kroatien... gillar massa mycket.

Av Bergman - 5 mars 2009 20:16

Idag skulle det snöpulsas. Kroppen kändes inte bra men bestämde mig för att köra ändå. Har haft lite magknip, funderar på om mjölken ställer till det lite i tarmarna nu... misstänker att det börjar bråka när jag kommer igång och tränar, tränar jag inte tål jag mjölk, tränar jag tål jag inte... nåja.


Sprang förbi fotbollsplanen och tänkte att jag skulle kolla snödjupet. Haha.. vikket skämt! Till knäet och lite till och tung blötsnö så jag insåg min begränsning och bestämde mig för backe istället. Tvingade mig själv 7*2 min sedan sprang jag hem. Var inte alls roligt. Insåg hur långt det är kvar till mitt forna jag!!!


Var inte stark mentalt idag när det gällde träning, ibland kan man piska på sig själv rätt bra, är min styrka men idag gick det inte alls. Är därför inte nöjd med mina 7 st. Hade jag varit som förr hade jag dubblat just bara för att jag inte tyckte att det var roligt. Hahah.. samtidigt som jag tillåter mig själv att bara träna det jag tycker är roligt. Ja du, inte lätt att förstå sig på alla gånger. Det som inte blivit av idag är benträning. *fy* vill men känner inte för det. Hade sån knip i magen så blev inget och  nu är jag ju kall så då måste jag ju värma upp för att sedan köra ben! Näe, får ta det imorgon istället, efter rundan med vagnen. :)

Av Bergman - 4 mars 2009 20:32

det är frågan.


Tänkte köra lite styrka men har lite magknip och är tröttis så det blir nog inget.. Ingen löpning idag heller, vagnen har fått vila. :) Kanske blir en runda imorgon och på fredag blir det alla gånger! Ska vi ut på en så lång runda som jag orkar hade jag tänkt...


Jobbat idag. Jobbigt faktiskt. Försöka sätta sig in i allt eftersom jag är själv igen. Lite jobbigt, var skönt att ha en vikarie som drog det tyngsta lasset så jag bara kunde glida in och bistå där det behövdes, men, men... Jobbet ligger ju ute igen, så är du sugen på att jobba på Sandö tillsammans med enastående mig så är det bara att surfa in på AMS hemsida och söka!


Nej, ska sätta mig i soffan och ha lite ångest över att jag inte tränar, blir kanske lite "husmorsgymnastik". Ja, träning utan vikter...

Av Bergman - 4 mars 2009 20:19





Jag har tagit chansen att vinna det största presentkortet någonsin i Lattepappans historia. Var med och tävla du också om ett presentkort värt 1500:- hos Lillabebben.se. Tryck här för att vara med och tävla.


Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards