Alla inlägg under april 2009

Av Bergman - 8 april 2009 21:39

Har hunnit med huuuur mycket som helst.. eller inte. Nåja, tvättat i flera timmar, storstädat, diskat, lagat mat, gått ut med Linus och jobbat. Sedan har vi haft storbesök av både mor och farföräldrar. Fick många 6-månaderspaket för att ha sagt att vi inte skulle ha några paket... hms...


Nåja.. imorgon ska vi till Sollefeteå och hälsa på plastmormor. Hmmm.. ja, blir ju så faktiskt. Ska bli roligt. Är hubertspeedad nu. Ätit kakor, druckit kaffe samt så hjälper jag Mathias att äta upp allt godis som han fick från jobbet. Hahah.. bra deffning av mig. Tänkte ju att jag skulle ner några gram till nästa helg, tänkte att det kanske gör mig lite snabbare. Och nej, handlar inte om bantning, icke sa nicke, sånt pysslar inte jag med utan det handlar om att INTE äta en massa kakor och socker (läs kolhydrater i massor) utan äta mat och grönsaker, men, men... är det påsk så är det.


Ska iaf ut och springa imorrn, med eller utan Linus. Sedan räknar jag med ett fint pass på fredag och Nyhamnsrundan på lördag. Någon som är i Njurundatrakten (Kvissleby/Juniskär) och har lust att hänga på???

Av Bergman - 6 april 2009 21:18

Inte långt men lite iaf. 30 min skrapade jag ihop. Kändes som en evighet och kroppen kändes som ett kylskåp. Begav mig ut i skogen för att kolla snöläget och gråter en skvätt när jag inser att jag inte kommer få ett snöfritt pass på hemmaplan innan tiomila. Är snö ner till ljumsken på vissa ställen! Hms... sådär störigt med att man sjunker ner precis när man skjuter ifrån. Vet inte om det beror på töandet eller om det är jag som väger för mycket. :)


Nåja, övergick till asfalt men på grund av knäet blev det kort. Skyller på det. Snöade medan jag sprang vilket drog ner den redan obefintliga motivation till minustal. Längtar till Halmstad och ett pass på barmark. Borde väl hinnas med på fredagen innan sprinten?


Ska kolla CSI och deppa över utebliven form och tragiskt snöfall

Av Bergman - 6 april 2009 21:16

Idag var återigen en jobbdag. Fick undan massor, men som vanligt kläcktes dubbelt så många ideer som det jobbades undan så nog finns det att göra nog. Sitter mest bara och väntar på saker som andra personer måste godkänna och skriva under och det är frustrerande.


Nåja... skönt att komma hem till glad make och son iaf. LInus har ju sovit hur bra som helst natten som var och det behövdes. Kände mig typ utvilad när jag vaknade. :)

Av Bergman - 5 april 2009 15:13

Ja, har småsovit hela dagen, är helt mosig. Ja, självklart har det med lite sömn att göra, men känns som det är något annat med. Anade lite migränvarning förut så jag petade i mig två alvedon och hoppas migränen fortsätter hålla sig borta.


Överväger att ta på mig träningskläder för att ge mig ut på en prommis om inte annat men vetesjutton. Brukar ju sällan bli sämre av frisk luft...


Snöade förut... är ju så man vill gråta. Nåja, hoppas det bara var en knäppgrej av vädergudarna...

Av Bergman - 4 april 2009 15:56

Jo, har precis klarat av 100 min på crosstrainern. Brände hela 1300 kalorier.. eller nåt. Tror på den mätaren nästan lika mycket som distansmätaren som sa att jag typ avverkat ett maraton. *jo ellerhur?*


Nåja.. svettig är jag, har stretchat och ska duscha eftersom vi ska iväg på kina idag.. mmmm.. längesedan.


Ja, hört att ankis å jims bäbis är restad! Men hallå, va e de för fasoner? Tänk att man aldrig kan lita på leveranstider... :(  

Av Bergman - 3 april 2009 19:11

... kommer ankis bäbis. Ja, den var ju beställd till den 4/4 så då kommer den väl då, är ju så det fungerar väl? :) Hoppas på en smidig leverans. Kommer den inte imorgon tycker jag de måste klaga på sagt leveransdatum... Vill ju se den lille parveln juhu!


Någon som vill ge oss ett hus förresten?

Av Bergman - 3 april 2009 18:58

Hårt och effektivt har jag jobbat idag. Såååå uppe i varv när jag kom hem så jag borde ha sprungit två mil. Tror antalet kaffekoppar som slunkit ner idag spelade in oxå. Bestämt mig för att vila idag, förutom stretching, om jag känner för det. Ja, jag borde men har småstretchat hela dagen idag och just nu har jag inte lust med något alls. Överväger att ordna mig en liten fredagsdrink och krascha i soffan med maken å glo på en film.


Imorgon blir det däremot träning... jey! Inte löpning dock utan crossen.


Linus har myst med pappa sin hela dagen. Snacka om att ungen är go´! Han gillar när vi är hemma båda två. Har sparkat konstant sedan jag kom hem. :) Men nu sover han...


Mathias hade besök av en hemvärnare idag. Fick blankett för lottakåren med så den ska jag fylla i snabbt som ögat och sedan gå med.. Landslaget here I come...


Har en gedigen lista som skall avverkas nu:

  • Lottaformuläret
  • Deklarationen
  • Dagisplats
  • Dopdatum
  • Tävlingsanmälan och kontakt
  • Bokning av barnstol

Japp, och helt utan inbördes ordning. Ringde Stormhatten idag, men hon var inte anträffbar just då och känns inte kul att ringa nu så jag slår nog en signal imorgon vid 11-hugget.


Nej, pilla navel...

Av Bergman - 2 april 2009 21:44

50min avverkade därefter styrka rygg och arm och ändlös stretching.


Idag var det ju bara föööör härligt väder ute. +11 grader! Men herregud asså! :) Snön försvinner hur snabbt som helst.. gillar jag. Längtar till jag kan ge mig ut och springa med Linus. Satsar på tisdag i dagsläget men vi får se om jag tjuvstartar i helgen, beror på hur det känns med knäet.. känns ju bra nu så.


Mumsat massa muffins med. *onyttigt* Men gott var det.


Jobbat idag med, med lillskiten med mig. Han är ju hur underbar som helst. Var ju på babysim med, han gillar det skarpt, sparkar som värsta Phelpsen. :)

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards