Alla inlägg under juni 2009

Av Bergman - 25 juni 2009 10:36

Gratis är gott heter det ju... å nog stämmer väl det!


Har en gratisbiobiljett hängande på kylskåpet som väntar på en kompis. Samlar gärnet med poäng på GratisBio.se rekomenderar det varmt! Förutom biobiljetter går det även att samla till presentkort. Jäss box! Dätts dä troooos.


Nej, jag skulle ju springa (betalade istället räkningar) och skulle ju ut i solen (sitter istället och samlar poäng på gratisbio)... kanske ska kolla bioprogrammet istället??? :)

Av Bergman - 25 juni 2009 08:55

Njuter jag av... eller försöker iaf.


Helgen tillbringade vi i Krånge tillsammans med mor, far, syster med resp. samt son, bror, min make och min son. Härligt värre, dock otroligt mycket flugor där! Hms... nåja.


Midsommar var trevlig. Mathias mor och far anslöt och det åts gott och dracks gott. Vi har hunnit fiskat, paddlat och så har Linus badat i sin pool, vilket han gillade huuur mycket som helst. Jason vågade bada han med och misstyckte inte heller.


Igår var jag och Linus i Sundsvall för att gratta morsan. Mathias stannade hemma och försökte sova ikapp lite. Han har drabbats av en elak förkylning som envisas så han hostar hela nätterna...


Jag har vågat mig på två löppass, trots björnen som smyger runt knuten och trots skällande hundar...


Linus är ett monster! Vägrar sitta nu för tiden, ska bara gå, gå och gå... sedan så har han börjat krypa, spännande värre. Roligast är dock att hoppa... hopphopphopp tills det värker i mammas armar...

Av Bergman - 23 juni 2009 23:33

Maken sover... borde jag oxå göra...


Har ju semester men har precis slängt ihop en lite budget.. hms..


nåja.. ska borsta bizz, hänga tvätt och sedan försöka varva ner... igen...


Skönt med semester... eller hur var det nu igen???

Av Bergman - 18 juni 2009 10:13

Jo, tänkte på en sak igår. Eller, jag och maken diskuterade det. Dock är vi helt överens om det, men ja...


Jo, när du handlar på ICA för ett visst belopp så får du ju en värdecheck på 25:-. När du sedan använder denna chech för att betala med vid ditt köp så drar ICA checken INNAN poängen registreras vilket betyder att du förlorar 25 poäng vid det köpet. Det betyder i min värld att du lixom "ger" tillbaka dessa 25 kronor till ICA eftersom du inte får några poäng för den. Ja, de tjänar ju på det i längden lixom.. de ligger ju aldrig ute med några pengar. Samma sak gäller med rabattkuponger och med pant. Rabattkupongerna kan jag förstå yttepyttelite, men panten och värdechecken förstår jag inte alls. Är ju betalningsmedel allihopa juhu!!!! Irriterande är det iaf.


för att "komma runt" detta så handlar jag och maken endast trisslotter och dylikt för våra checkar och för vår pant, detta eftersom trisslotterna inte är bonusgrundade. ja, och vi köper dem separat eftersom du annars köper en trisslott OCH förlorar 25 poäng..


Kalla mig sniken... rätt ska vara rätt!!!


Haha.. ett dåligt skämt:

Vad fick han som fick kvarskatt???


Skattvärk....

Av Bergman - 18 juni 2009 09:16

Todäj iss dä däj bäfår middsåmmer....


Jäss, så äre.


Ska tränas lite å sedan ska det packas lite och sedan skall det åkas lite... åkas upp till Krånge för att spendera helgen i total tystnad bland björnar och mygg. Ska bli så träääävlit att dä finns int. Syrris och brollis kommer oxå så kusinerna får träffas... Kul!!!!


Kommer förhoppningsvis bli massor med fiskande och lite paddlande. Har ju kanoten hos svärmor och svärfar så den tar vi med oss. Kul, kul...


Har handlat kanonmycket med mat och skall spika, nej, vispa ihop en tårta tänkte jag... ska nog iväg och köpa gubbar med...

Haha... igår var vi å köpte midsommarsnubbar... haha... *johanna är trött*


Nepp.. sätta fart på döfläske

Av Bergman - 17 juni 2009 21:38

medvetslös.


Sprang på elljusspåret med vagnen.. sjuuukt jobbigt men hurtigt av mig att komma iväg. Tvättat typ allt jag äger! Ändå hittade jag massa otvättade saker när jag var klar. Har börjat med ett mycket märkligt beteende; lägga smutsiga kläder i garderoben... ja, inte där de brukar ligga heller utan på lite olika ställen... mycket märkligt.


Igår var Ankis här, trevligt värre. Tog prommis ner på stan å glodde lite... 


Har köpt lite barngrejer till Linus idag,s å det blir fint på rummet hanses... Dock vill inte mannen sova nu för tiden! Nattuggla! Tror det har att göra med de två små söta gaddarna som kikar upp i underkäken. Sitter faktiskt och leker på golvet just nu eftersom han inte ville sova. Jaja... ibland gör vi undantag. :)

Av Bergman - 17 juni 2009 21:30

skulle jag vara på jobbet idag, men på grund av lite olika anledningar så är jag inte där. Sitter här och försöker jobba lite istället... men ska ju på semester så jag försöker maska så som aftonbladet förespråkade... Eller inte... jag kan inte maska, jag är sämst på att maska!!! Dock vet jag en person som är bäst på sånt, jobbar ju för övrigt på samma ställe som jag.. interutbildning kanske vore något?


Nåja.. som vanligt har jag fjorton bollar i luften, tappar dem ju ytterst sällan och tänkte inte göra det idag heller.


Ska ut i tvättis alldeles straxos och sedan tänkte jag snöra på mig mina fina skosser och ge mig ut i solen och blåsten.
Av Bergman - 15 juni 2009 18:55

I lördags drog jag först till Sönnsvall å tävla. Gick ju inte strålande, eller jo, ska man jämföra med tidigare tävlingar så gjorde det de, men ska jag jämföra med mina gamla form så gick det skit.


Nåja.. vädrade mig själv lite och fick massa myggbett på köpet. Trevligt.


Vid 3-hugget lämnade vi Linus hos farmor och farfar för det var partydags för mor å far. Inflyttningsfest hos Tita... hur trevligt som helst.


Lördagen var räääätt seg om man säger så. :) Vid halv två lyckades jag släpa mig iväg och hämta Linus. Blev väl lite glad när han såg mig men hade inte gått någon nöd på honom borta inte. Tror han saknade både farmor och farfar lite, jonatan med men framförallt den spännande vovven!!!


Nåja..


Idag har det jobbats. Tog mig från jobbet vid fem ungefär, kan tilläggas att jag kom dit vid 07 i morse. Lång dag med andra ord. Nåja.. inge mer jobb nu förrän i juli, eller jo jobb blir det, men hemifrån.


Ingen träning verkar det bli idag heller. Har inte så mycket energi och klockan är redan sju så jag sparar mig till imorgon. Ska försöka få ordning på träningsplaneringen igen. Sedan kanske jag kan släppa jobbet lite och på det sättet komma i fas med mig själv.. skulle vara trevligt.

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards