Alla inlägg under juli 2009

Av Bergman - 19 juli 2009 19:21

Är trött och seg, kallas visst bakis? Nåja, var grymt kul igår. NOS-fest med Mathias gamla polare. Cyklade som tokar genom stan sedan, haha.. och tappade bort Steffe två gånger!!!


Nåja.. idag har det inte blivit mycket gjort. Åkte och hämtade hem den saknade sonen... han hade haft det hur bra som helst hos mormor och morfar  men tror han var rätt glad över att vara hemma igen.


Ska försöka hitta lite resultat från femdagars jag, känns konstigt att inte vara där... sedan ska jag nog lägga mig och läsa lite... jobba imorrn. :(

Av Bergman - 17 juli 2009 12:29

Ja, jag börjar ju undra.


Gick till fresks i morse, då låg Linus och sov och gosade med sin Tigerskallra. Dock vaknade han där inne och fick sitta upp. Vi gick sedan till Coop. Väl framme upptäckte jag att Tiger var borta men tänkte att vi går tillbaka till Fresks sedan.


Handlade på Coop och började gå samma väg tillbaka till Fresks. Nästan framme ska jag lägga filten över Linus men upptäcker att den är borta. Bara att vända. Alldeles innan parkeringen på Coop låg den. Tillbaka till Fresks, dock ingen Tiger där. Tillbaka in till stan och leta Tiger. När jag går från stan tar jag på Linus solhatten. Vandra äntligen hemåt. Upp för den äckligt jobbiga backen, ska precis svänga in på vägen till lägenheten och upptäcker att hatten är borta! Jaha, bara att vända. Dock låg den "bara" halvvägs ner för den äckliga backen.


Nu håller jag stenhård koll på alla grejorna!


Jaha... hemma med allt utom Tigern! :( Får fråga om de sett den på Coop, men jag är helt säker på att jag kollade innan vi gick in om Tigern var med... jaja...


ska sätta mig i solen och läsa lite medan Linus sover...

Av Bergman - 16 juli 2009 21:36

Slitigt som attan. Tyckte det var mer uppför än någonsin upp till Vårdkasen. Streta runt där ett tag och försökte sedan ta mig hem, men fick typ kramp i övre magmusklerna, gjorde skitont så jag såg ut som ett skadeskjutet råddjur eller nåt...


Jaja.. styrka på det och mår nu riktigt bra. Har precis betslackat hyllorna i badrummet, skakade tydligen inte burken nog eftersom det bara var typ färg på slutet så det blev kanske inte jättebra! Hms... får se om jag måste köpa lack med, vill ju att de ska vara lite lättare att torka av än de är nu...


nepp.. mysa i soffan med maken och sedan är det lite läsning som gäller.

Av Bergman - 16 juli 2009 16:14

idag har det städats här hemma! Ska ju till och pokras lite i morrn är det tänkt och då vill man ju inte ha det kaos! Ska pyssla imorrn tänkte jag och därför städade jag idag så jag kan slappa imorrn. Smart va?!


Har även hunnit varit på affärn och shoppat loss lite grejs, dock är inte allt fixat men tänkte ordna det på lördag, för då är det partaj på schemat. Lille mannen ska då sova hos momma å moffa, heeeelt själv! Undra vem som ser fram emot det mest? :)


Linus blev biten av något elaksinnat djur nyss. Skrek till och har ett typ myggbett vid tinningen. Har elakt jagat något tänkbart djur men ej hittat något. lille mannen...


Idag slutar Mathias vid 17 så jag tänkte försöka dra iväg ut och springa då bums när han kommer hem... så är jag färdigtränad runt 18.30 och kan sedan sitta i soffan och pilla naveln resten av kvällen... men vi får se, annars blir det löpning vid 19-hugget... ja, vi får se.. kanske ska ta det senaste eftersom jag då hinner äta innan.. och mat i magen är bra.

Av Bergman - 15 juli 2009 21:05

Eller inte...  Njae, 1.20 bidde det iaf i morse, innan värsta värmen slog till. Jag tog med mig Limpan ut i vagnen och joggade runt Solum. Hittat stället jag vill ha stuga på med, sjuuuukt fint, synd att tomterna går på 900 000. lite föööör mycket, men när jag kräver en löneförhöjning som en EU-parlamentariker så kanske det blir verkligenhet. :)


Maken har varit seg idag på grund av öldrickandet igår. :) Dock har vi kommit ner på stan en sväng och sedan lyssnat till grannbråk. Ja, grannen röker på balkongen och det gillade helt plötsligt inte två andra grannar så då stod de å skrek på gården. Varit hemma för länge eftersom jag blir nyfiken så fort det händer något!!! :)


Nu ska jag lägga mig och läsa första boken av Läckberg. *gilla*

Av Bergman - 14 juli 2009 19:24

Ja, så känns det idag. Jobbade min sista dag för veckan så det blir ju som fredag. :)


Hoppas Mathias får mer ledigt från jobbet så han kan vara hemma med Linus så kan jag jobba. Vill att han ska få vara hemma med Linus och bara rå om honom lixom...


Var fyra pers på jobbet idag. Trevligt. FIck massa gjort, dock tryckte jag "nej" på dialogrutan som frågade om jag ville spara så allt försvann! *duktig idiot* Nåja, tur med backup men irriterande ändå! Hela dagens jobb lixom.


Mathias är och häver bärs med grabsen. Brollan hans är ju upp och då måste de ju passa på å hänga så mycket som möjligt. Så ikväll blev det grabbkväll med det gamla gänget, eller de var väl typ 4 pers eller nåt. Nåja. jag och Linus är hemma. Jag funderar på om jag ska träna eller läsa. Joggade lite i morse så jag har inte totalsämst samvete. Vill läsa ut boken så jag kan låna en ny imorrn. :)


Av Bergman - 13 juli 2009 19:46

Jo, kom ju iväg och tränade efter jobbet. Tänkte först inte göra det utan ta det hemifrån men tänkte att då blir det nog inte av så jag stannade på Bondsjöspåret och körde lite intervall. Kroppen kändes hur fantastisk som helst under uppvärmingen och de två första 3-minutarna men sedan var det ren och skär envishet som fick mig att plåga mig igenom ytterliggare fyra stycken. Körde med 1 min vila och ville bara lägga mig ner och kräkas. Fy bubblan vad tungt det gick! Kunde köra snabbare med och övervägde att tvinga mig själv att pressa en till bara eftersom jag slöat mig igenom sista intervallen men har blivit vek och lat på senare dar! *skäms* Men det kommer kanske tillbaka? Envisheten alltså...


Bidde lite spänst dock inte ett lika kanonpass som det blev förra veckan på vårdkasen men, men... Skyller på vädret. Väldigt tryckande ute, kunde knappt få i mig luften. Inbillade mig att det är jättebra, som hög höjd lixom och försökte förmå kroppen att spränga nya och små fina blodkärl i musklerna så de klarar av att ta upp mer syre. Kändes nästan som att jag lyckades. :) Nåja, inte nöjd med passet och borde köra lite styrka nu här hemma men tror jag ska försöka vila lite istället och försöka mig på det imorgon istället, vill inte slita ut kroppen så som jag gjorde i maj, inte roligt alls.


Imorgon tänkte jag försöka komma upp och jogga lite innan frulle och jobb och sedan komma iväg på ett lite längre och långsammare pass efter jobbet, men vi får se. Var skoj att springa på bondsjön iaf eftersom senast jag sprang där hade vääääärldens mage!

Av Bergman - 13 juli 2009 19:41

I lördags var det släktträff på Mathias sida. Trevligt att få träffa de prickarna. Har ju inte träffat alla tidigare så det var på tiden! Dock blev det mycket tid i husvagnen med Linus eftersom han inte riktigt ville sova själv där. Stod ju typ 50-100 m bort med så vi hörde honom inte heller utan fick springa skytteltrafik.


Andre var in och skulle gå på toa och då hade Linus vaknat och Andre hade då plockat upp honom vilket antagligen skrämde upp honom för vilket skrik det blev sedan. Nästan otröstlig. Dock somnade han om när både jag och mathias lade oss hos honom. Antar att han låtsades somna först bara för att jag skulle sluta sjunga. :) Mathias somnade han med så jag gick tillbaka till festen lite själv men kröp sedan ner i sängen jag med. Mathias föräldrar blev förpassade till vårat tält vi hade med! Haha.. kompis. :)


Idag har jag varit på jobbet och slitit. Lite segstartad och har så mycket att göra att jag inte vet riktigt vart jag skall börja vilket gör att det tar ett tag att komma igång... fick upp farten lagom till att det var dags att gå hem! Nåja, dit imorgon med tänkte jag.



Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards