Alla inlägg under juli 2009

Av Bergman - 13 juli 2009 10:06

Jösses vad jag älskar min make!

Av Bergman - 11 juli 2009 10:51

Into the wild bör ses av ALLA!


sedan är ju Eddie Vedder sjukt bra!

Av Bergman - 11 juli 2009 10:41

Ja, vill du se en sån film ska du se denna film.



Av Bergman - 11 juli 2009 10:36

Jo, sanningen att säga... Vi har ju pratat om att bo i Sundsvall, men har ju jobb på Sandö och vill INTE pendla så skitalångt så därför bor vi i Härnta. Har trivts bra här, eller ganska iaf. Dock vill vi nog egentligen bo i Sundsvall har vi kommit fram till och hade kanske gjort det väldigt snart om det inte blivit nej jag fått.


Så, nu kan vi i vår egen takt söka oss ett palats att bo i och slipper stressa fram något vilket känns hur bra som helst. Sedan vill jag inte att det ska dra ut på tiden allt för länge, men, men... försöka skynda långsamt som sagt.


Ska nog ut och springa lite hade jag tänkt, dock misstänker jag en förkylning som kommer krypande? Inbillning eller inte, vet ej riktigt så det blir nog en 7km löpning idag bara följt av styrka om kroppen går med på det...


ska bara piggna till lite..

Av Bergman - 11 juli 2009 08:50

... för idag är det maken Mathias födelsedag!!!


Eftersom Linus sover som en kratta på nätterna nu för tiden av någon outgrundlig anledning så sover vi oxå som krattor. Därav fick Mathias lite sovmorgon i morse så var jag och LInus uppe och grejade. 


När maken började vakna till liv så smög vi oss in med presenten. Frukost får han göra själv. :) Han tränar ju och står i och då är det bäst om man får bestämma frukost själv, vet själv hur det är. :) Tårta blir det sedan iaf...


Nåja, present från mig, frugan, bestod av två biljetter till Kvarteret Skatan i oktober i Stockholm samt tågbiljetter tur och retur. Sa att han fick bjuda vem han ville och han valde mig... *jippi* Haha... jo, var ju rätt säker på att jag skulle få åka med så jag vågade ge honom båda biljetterna. :)


Nu ska Mathias äta frulle och vi ska se klart på en film, sedan ska jag ut och röra på dödfläsket för sedan bär det av till släktträffen.


Förresten. Har börjat läsa en bok av Camilla Läckberg... hon skriver bra hon...

Av Bergman - 10 juli 2009 19:22

...behöver jag inte ha eftersom jag slapp ta beslutet själv. Kanske första gången jag blivit glad över att fått nej? :)


Nåja. Dock tog jag och maken ett beslut igår som gärna hade fått följts av ett ja, men nu blir det nej. Vi har iaf bestämt oss för hur vi vill göra och kan nu skynda långsamt. Som morsan sa: "allt går så fort när ni ska göra något." Haha.. stämmer bra det, men sån är jag och sån är maken, när vi väl bestämt oss så ska det ske bums! :)


Ska baka tårta till födelsedagsbarnet nu... och slå in present. Hade gärna passat på och rycka i vikterna lite, men, men... imorgon får det bli istället.


Har för övrigt ägnat dagen i birsta. Fattar inte varför tiden går så fort där nere! Köpte en stavmixer på Media Markt, men hittade den 100:- billigare på ICA så vi åkte och lämnade tillbaka den...


tårtatajm

Av Bergman - 9 juli 2009 22:28

Ja, jag vet varken eller... fan va skit man kan må av något som egentligen är bra. Känns som värsta jobbiga beslutet, vet ju inte ens om det är något att besluta om!!!


Nåja... blir lite diskussion här hemma så får vi se vart vi landar... för att svaret ska bli jakande så kommer en förändring att krävas, men vill vi den förändringen??? 


BESTÄM ÅT MIG!!!

Av Bergman - 9 juli 2009 19:17

Efter maken och jag tränat, Linus ätit lurre och vi petat i oss lite mat åkte vi till Mathias morfar och hälsade på. Han bor sååå fiiint!


Efter lite prat och snack där åkte vi hem till Ankis och Ossian eftersom Ankis fyller 25 för tredje året i rad! Hon bjöd på supermumsig hembakt (host) tårta från Bröboa. Så goda tårtor... *tackar* Ankis ville inte ha någonting så vi köpte ingenting och gav henne. Snällt av oss. :)


Linus fick busa av sig massor. Gillade Jims syrra Sara skarpt, hon var rolig att klättra och busa med. Hoppas lille mannen är nöjd ett tag nu. :) snacka om att vara übersocial den mannen!


I morgon händer grejer! Iväg på IKEA för att byta bordet vi köpt som var skadat *grr* handla mat och systemgrejs och sedan ska vi iväg på släktträff. Vet inte om vi stannar från fredag till söndag eller om vi nöjer oss med  lördag till söndag.


Förresten. Fick samtalet jag väntat på idag. Hmm... "hann" inte svara eftersom vi var hos Ankis. Har natten på mig att bestämma mig hur jag ska ha det. F-n vad svårt det är. Hoppas på ett nekande eftersom jag då slipper ta några beslut... men kommer samtidigt bli besviken då! Gudars skymning vad svårt det är när man inte vet vad man vill!!!!

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards