Alla inlägg under augusti 2009

Av Bergman - 14 augusti 2009 08:49

...inlägg.


Jag befinner mig i en mycket märklig situation. Jag drömmer om det varje natt och när jag vaknar så vet jag inte om det som händer är något jag drömt eller om verkligheten är sån eftersom situationen är såååå bisarr!


När jag inser att det är verkligheten som är så makaber så kan jag inte hjälpa att ögonen tåras.


Att pengar kan driva människor till sådana ofattbara handlingar! Jag har lovat mig själv otaligt antal gånger den senaste tiden  att pengar ALDRIG ska driva mig till att sätta människor jag borde älska i en sådan situation som jag befinner mig i nu. 


Är blod verkligen tjockare än vatten? Bullshit... du kan inte välja din släkt skulle jag vilja säga stämmer bättre! Borde kanske lägga mig på samma nivå och göra vad jag kan för att såra, dock kan jag inte det, och vad skulle jag tjäna på det? Jag tiger hellre ihjäl folk och låter dem hållas och hoppas innerligt att de verkligen blir lyckliga av att bete sig på detta sätt så att åteminstone någon mår bra!


På söndag ska jag försöka sätta pris på mina minnen, hur i helvete man nu gör det! Vissa saker är ju oersättliga och ovärderliga!

Av Bergman - 14 augusti 2009 08:43

... inlägg...


Igår drog jag, Linus, Ankis och Ossian till Elin och Richis stuga. kom iväg senare än planerat (typ en timme eftersom Ossian är en såååååån sjusovare) :), och stannade först som hastigast i Kramfors eftersom jag skulle köpa en bärstol som dock var slut. :(. Nästa stopp blev på Hullsta i Sollefeteå där tacobuffe inmundigades.


Mätta, proppmätta, och glada puttrade vi vidare till Elin med familj. Guidades genom den otroligt mysiga stugan *såååå avis*  Gick vidare till hennes mormor och var där resten av dagen medan onga busade. först vid 19.30 rullade vi in på parkeringen här hemma. Laddade Linus full med välling och sedan somnade han, sötungen...


Tack och bock för en mmmmmyyyycket trevlig dag!

Av Bergman - 11 augusti 2009 20:45

men väl på Birsta. Ville inte vara hemma idag så jag ringre Ankis. Ankis och jag tänkte först åka och våldgästa Elin med familj men väntar med det till på torsdag och åkte istället till Birsta. Lunchade med Kisse å A-K.


Shoppade sedan järnet... eller, njae, men lite iaf. Var fotografering för 39 pix på polarn å pyret så det utnyttjade vi. Linslinus gillade det skarpt. :) Ser fram emot bilderna för gladare unge får man leta efter! :)


Nu tänkte jag värma upp lite på crossen för att sedan köra styrka. Min kropp förfaller känns det som, iaf när det gäller styrka men all min energi har gått åt till annat de senaste dagarna och då är det svårt att motivera sig, nåja, ett försök ska jag göra iaf och efter söndag så hoppas jag att alla problem är ur världen...

Av Bergman - 10 augusti 2009 19:13

Var fler än jag som var seg idag på intervallerna så det var ju skönt att det inte bara var jag. :) Är inte van att springa så "seriöst" på asfalt så jag är lite stel i vaderna. Blev korta intervaller, 300m med 100m joggvila 10 gånger... slött, jag vet. Hade intervallerna varit imorgon så hade det varit bättre, men, men...


I övrigt mår jag rätt kasst, men ska inte tjata om det här. Överväger att gå och rycka lite i skivstången medan jag är varm.

Av Bergman - 9 augusti 2009 10:05

Ja, igår var vi ju i Nordingrå för att jag skulle tävla lite. Skulle ta det som ett träningspass och tänkte lulla runt lite. Tyckte nog att jag gjorde det, ja förtog mig inte men latade mig inte heller. Var rätt så kuperat och det passar mig bra eftersom jag är såååå sämst på att springa när det är platt.


Var ensam tjej hela banan, lite tråkigt, men, men.. hade sällskap av killar men de kroknade en efter en och var lite jobbigt att måsta springa ikapp ny draghjälp hela tiden.


Pirrade lite i magen vi varvningen eftersom jag förstod att jag var först, sprang hela andra varvet och väntade på att någon skulle komma ikapp men när det var två km kvar fattade jag att jag kunde vinna. Härlig känsla, sprang på så gott jag kunde på slutet eftersom jag inte ville bli omspurtad. Roligt att springa in som segrare och få en stor bukett! Har aldrig vunnit en löptävling så det var verkligen overkligt på något sätt... jag är ju inte snabb lixom...


Seger på 1.34.12, bara 2 min sämre än gbg-varvet för typ 3 år sedan och då var jag ju mycket bättre tränad.


Synd att maken missade varvningen (eftersom jag sagt att jag skulle springa på 1.50) och inga bilder blev det på målgången heller så jag har inga bilder som jag kan späda på mitt ego med! Tråkigt...



Av Bergman - 9 augusti 2009 00:47

Blommor!!!

Av Bergman - 9 augusti 2009 00:29

...över att jag aldrig såg några rosa pompoms idag... :(

Av Bergman - 8 augusti 2009 21:29

mäkta stolt över mig själv!


1000:- på Intersport och en fet blombukett!!!


Seger i halvmaran idag!!!



JAAAG ÄÄÄÄR SÅÅÅÅÅ BRAAAAAAA!!!

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards