Alla inlägg under augusti 2009

Av Bergman - 7 augusti 2009 21:43

Var slö idag så det blev en runda, eller rättare sagt två, på högslätten. Skulle springa två, men när jag efter halva rundan trodde jag skulle dö så bestämde jag mig för en. Döm av min förvåning när jag märker att jag väljer att ta ett varv till.. haha...


Nåja, den "lilla" rundan jag skulle avverka idag slutade på 55 min. Det var inte 30 min det inte.


Har gjort hemmagjord pizza á la Ingela med salami och getost. Gåååådd däämit va gott det är! Skulle behöva åka dit på lite matlagningsutbildning. :) Lite rödvin till det och jag är så nöjd. Inget "gott" (dock är allt relativt) heller, trots att maken mumsade delicatoboll *klappa på axeln*


Har lånat två första böckerna ut milleniumserien så jag ska lägga mig i sängen och plöja lite och sedan somna sött och vakna pigg och utvilad imorgon, eller hur Linus?


 Lilleman har varit lite grinig idag, sovit massor men somnade ändå som en stock ikväll. Satt med mina skosnören och drog dem över hakan. Såååå söt när han gör det, vilket han gör när han är trött. 


Nepp.. läsa, imorrn ska det springas!

Av Bergman - 6 augusti 2009 19:45

Ja, idag har vi gjort massor. Först kändes det som att vi inte gjort något alls, men när jag tänker efter så har jag ju hunnit med maaaassor. 

  • Tvättat två maskiner
  • Städat
  • Diskat
  • Handlat
  • Promenerat
  • Ätit lunch med Ankis
  • Gått på stan med Ankis
  • Badat med Ankis
  • Lagat mat

Ja, så massor har ju gjorts! :) Linus sover, helt utmattad, inte konstigt. :) Ankis var ju inte själv heller utan Ossian Glaskiten Sjödin var ju oxå med.


Varit trött och seg hela dagen och därför har jag inte kommit igång med någon träning. Ska försöka göra ett ryck nu sedan efter att en snubbe varit och ev. köpt vår barnbilstol som inte Linus kan ha längre.


Var riktigt trevligt, som vanligt, att hänga med Ankis och Ossian idag. Lunchen var god och vattnet var kallt. Linus badade oxå, fick släpa honom upp från vattnet, för bada är det bääästaste som finns.


Han har för övrigt blivit duktig på pottan. Gjorde både nummer ett och två på den idag! HAha.. att man kan bli så glad för lite bajs i pottan... Bli glad för en sån "skitsak" :)

Av Bergman - 4 augusti 2009 21:27

Idag var vi iväg och lämnade in vardagsrumsbordet som gått sönder. Är faneren som pajat. Fanns tyvärr inget nytt *oväntat*

Dock fanns handdammsugaren (hur stavas det egentligen?) och det gjorde oss glada! :) Testade den hos Ankispankis och blev sålda på den och idag hade de kommit in igen!


Ska gå å sova nu. Ska upp till näsåker imorgon, igen.. *puh* förhoppningsvis hinns det med att plocka blåbär, är verkligen hög tid för det. Skulle verkligen vilja ha en bärstol så jag kunde svinga upp lilleman på ryggen och ge mig ut i skogen under dagarna.. ville ju bräcka alla tidigare blåbärsrekord juhu!

Av Bergman - 4 augusti 2009 21:21

Idag har jag orienterat! Ja, efter mitt samtal angående militära landslaget fick jag en släng av motivationshöjning. Har ju SM som ska springas oxå så nu jäklar. :)


Det gick rätt OK. Förde tyvärr mitt mentala pepptalk medan jag orienterade vilket resulterade i att jag bommade, dock var jag inte helt vilse som jag varit tidigare. Nåja, resultatet från pepptalket blev följande:

  • Sluta prata negativt om mig själv. Hur pepp är det egentligen?
  • Försöka se det positiva i varje tävling/träning och inte grubbla över varför jag sprang fel utan fundera hur jag sprang när jag kom rätt och göra det igen. 
  • Klappa mig själv på axeln oftare och intala mig att jag är bäst och jag kan. Gick skitbra idag tills jag började tvivla på mig själv. Kom även på mig själv med att INTE orientera eftersom jag tyckte att det inte var någon ide för jag springer ju ändå fel. Men hallå!!!


Ja, tre punkter iaf, någonstans måste man ju börja! Sedan blir upplägget 2-3 ol-pass i veckan, tror det är rimligt att genomföra. Idag fick jag en förnimelse om känslan jag hade i kroppen året innan graviditeten, och året då jag var till Brasilien. (06 och 07) Vilket självförtroende jag sprang med då!


Nej, lite mer skogsträning och jag är back on track!

Av Bergman - 3 augusti 2009 21:03

... till en person som är med i uttagningen till landslaget. Förklarade läget och håller nu tummarna för att hamna på undantag och kanske få en biljett till Estland i september. :) Känner redan nu att bara vetskapen om att biljetten kan vara inom räckhåll så stiger motivationen till oanade höjder.


Om två år är det BRASILIEN!!! Då ska jag köpa JÄÄÄÄÄÄTTESTORA väskor och packa med mig make och son.

Av Bergman - 3 augusti 2009 20:49

Oj, vilket pass idag. Men hade vett att ta det lugnt, eller så skyller jag på det bara för att jag inte orkade mer... den som visste...


Körde 4st 1000m. Startade på 3.42, sedan 3,45, 3,52 och på sista glömde jag trycka igång klockan! :) tror jag körde fyra, eller körde jag fem? Jaja, shit the same, körde en 800, en 400 och sedan spänst och avslutade med 2 x 200. Var ett himla röj på högslätten. Massa hockeykillar (syns på löpstilen), några friidrottare och så drog det igång en fotbollsmatch mitt i alltihop.


Trevligt med sällskap iaf, får en att pressa på lite extra och är på ett underbart humör just nu... Ätit sallad och bröd och känner mig härligt nöjd med livet.


Har ett löfte som ska hållas. Inget onyttigt (godis, kakor, chips, popcorn, läsk osv) förrän efter SM. Inga undantag! Känns bra idag men är ju bara första dan så ska inte ropa hej än. Kommer säkert morra en massa, brukar bli så när man är på sockeravvänjning...

Av Bergman - 3 augusti 2009 08:49

Ja, har rättat ett inlägg efter inkommande av en kommentar.

Av Bergman - 2 augusti 2009 19:15

Allt är relativt. Linus tyckte det var dags att rensa lite i hyllan idag. Låter honom hållas eftersom saker har en tendens att bli mindre intressant om han får busa runt med allt. Igår var det CD-skivorna som låg fel, idag var det bruksanvisningar och lite annat plock. Gick dock in och bröt när han hittade filmkamera och en gammal systemkamera. :)


 


Han har lärt sig att slita ner saker och sedan bara släppa dem på golvet. Ser väldigt roligt ut. Sedan så börjar han lära sig kasta, eller rättare sagt häva iväg saker. En boll hävdes runt idag. 


Sötungen var trött idag. Fick välling, borstade tänder och satt och mös i soffan. Så vände han på huvudet och tittade upp mot mig med trötta ögon. Fattade vinken och gick och lade honom i sängen och nu sover hjärtegrynet. Hoppas han sover heeeela låååånga natten...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards