Alla inlägg under september 2009

Av Bergman - 7 september 2009 19:29

militär-VM på fredag... not.. på måndag men då rimmar det inte.


Först trodde jag allt höll på att gå åt pipsvängen men nu verkar det ordna te sä lite. Eller, jag ska inte ropa hej ännu.


Nåja.. hjulen har börjat rulla och Pillan verkar kunna låna ut en sängplats natten mellan söndag och måndag. Johanna tackar och bockar.


Imorrn är det inskolning dag nr 2 av Limpan. Första dagen hade varit succé så vi får väl se hur det fortsätter. *sötunge*


Har bilder från två dop som borde publiceras, eller ja, från vårt dop iaf. Måste ju höra om den andra killen vill vara med i bloggen.

Av Bergman - 4 september 2009 21:53

Oj, nu är det skrytvarning.


Vi började med rutiner efter kanske 2-3 veckor eftersom jag ville träna och ville ha ett liv: inte vara en levande napp och inte vara vaken hela nätterna! ja, det var slitsamt, ja det kan verka hårt att bestämma när barnet ska äta, men jag har hört att det funkar... ja, jag vet att det funkar! :)


Även den som var skeptisk och kanske lite kritisk till våra rutiner har gjort kovändning och säger att det fungerar. ;)


Linus dagschema ser ut som följande:

06-07 Vaknar och får frukost, oftast gröt med sylt(homemade utan tillsatser) och mjölk.

09 litet mellis typ en bit smörgås eller frukt

11 Lunch

12-14 Sova

14 Mellis: frukt eller smörgås

17 Middag

18.30 välling

19 sova


Och ja, det funkar underbart bra! *peppar peppar*


Den lille mannen sover nu heeeela nätter och jag vet inte vart jag ska ta vägen, så utvilad är jag!!! eller... haha... hahaha.. väääänta du bara med bröstätande barn. Med småbarn har jag insett att man ALDRIG kommer vara utvilad eftersom du JÄMT går på helspänn och sover du en halv natt eller en hel natt så spelar det nada roll eftersom du ändå kommer vara småtrött. Du vänjer dig helt enkelt till din tillvaro, med vaket barn eller sovande barn. Ett barn som vaknar ofta som helt plötsligt sover skapar trötta föräldrar. Ett sovande barn som plötsligt vaknar skapar trötta föräldra.


Men slutgnäll! Det är ju värt det!



 

Av Bergman - 4 september 2009 21:49

Första veckan på jobbet efter föräldraledighet. Eller, ledig och ledig. Efter föräldrajobb. Ska vi komma överens om att det heter så istället?


 Peter uttryckte det som att det kändes märkligt att jag var där hela veckan och undrade om jag inte kände mig överarbetad. Ja det blir som måndag hela veckan tyckte jag och skrattade myyyycket rått!


Haha...


Har saknat jobbet. Ja, jag saknar maken och Linus men är skönt att jobba eftersom jag verkligen är LEDIG när jag är hemma. Nästa barn (om jag kommer över förlossningen) då blir jag hemma på HELTID, inget jobb två dagar i veckan som i själva verket visar sig vara jobb på kanske 60% och ångest i 40% över att inte hinna med.  Man lär så länge man lever...



Av Bergman - 3 september 2009 19:48

I doppresent fick Linus ett pussel med ljud av Elin, Richi och Emilia. Dock tror jag att pusslet är hemsökt eftersom det utan anledning ibland börjar mua, vovva, mjaua, nöffa och nihiiia...


Det fruktade pusselspöket måhända?



Har nu ätit mig illamående på chokladsnittar.

Av Bergman - 1 september 2009 20:44

...och jag kommer hem som en sjukt avslappnad person som inte har ett enda papper hemma som har med jobbet att göra!!! Nu är jag verkligen hemma när jag är hemma... Både mentalt och fysiskt. Inser hur sjukt stressad jag måste varit förut. Blir bra det här!


Har även gjort ett framsteg på uniformfronten! Har mätt mig själv och har en beställning på väg. Hoppas uniformen finns i Boden annars vet jag inte hur jag ska göra... kanske kan lösa det i Stockholm?


Har även lämnat in ledighetsansökan idag. Haha.. börjar med att vilja vara ledig. Menade på att jag inte kan jobba ihjäl mig såhär i början. ;)

Av Bergman - 1 september 2009 20:41

Oj vad det gick!


Så otroligt fantastiskt skönt det är att börja få kolla på  grejorna igen! Idag sprang jag bra, förutom en kontroll där jag lade 6 min men förutom detta så gick det hur bra som helst.


Är så sanslöst skönt att springa med självförtroende och med känslan av att ha kontroll! Bådar gott detta. Ska försöka få lite fart på de lurviga med så då jämarns!!!

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards