Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Livet på ända...

Av Bergman - 12 oktober 2009 18:54

Tidigare gillade jag läkar-/sjukhusserier. Finns ju huuuur många som helst. Gillade dem.


Såg lite på reprisen av Greys, kom på att jag inte alls gillar läkar-/sjuhusserier någe mer. Kanske går över. Förut kunde jag sitta och titta, tycka det var gripande och lite sorligt. Men då kunde jag stänga av och låta vardagen lunka på som vanligt. Det sorliga och gripande var ju bara på teve. Stänga av och sedan levde jag och min familj som vanlig och jag kände av vi var sådär osårbara som man är.


Nu stänger jag av, men livet traskar inte på som det gjorde förut längre. Min familj är inte osårbar. Det sorliga försvinner inte bara för att jag stänger av teven, det sorliga sker inte på teven...


Livet är för kort för många... 
ANNONS
 
http://annebertelsen.blogg.se

http://annebertelsen.blogg.se

12 oktober 2009 19:01

haha precis samma här, gillade det förut.. not so much längre!

http://annebertelsen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bergman - 29 september 2012 23:04

Idag var det dags för det 48:e Lidingöloppet. Jag hade ingen önskan att återuppleva förra årets kaos då jag knappt hann till start så vi åkte ner på fredagen hela familjen och roade oss med att åka tunnelbana, besöka sci-fibutiken, BR leksaker och Bu...

Av Bergman - 13 september 2012 08:42

Ja, är hur synd som helst om mig! Jag är förkyld! Överväger amputation av allt ovanför axlarna eftersom det är där det smärtar och värker. Jag måste bli frisk nu! Så jävla otajmat! Nästa helg är det medel och stafett-SM och helgen efter det Liding...

Av Bergman - 5 september 2012 06:53

Jag känner vemod.   Jag har gått 6 år på Nylands skola och den erbjuder en unik miljö! Det är så otroligt tråkigt att inte någon startar friskola där, eller att man utnyttjat miljön ännu mer. Skolan ligger efter en liten grusväg, granne med en bo...

Av Bergman - 12 augusti 2012 11:47

Först var jag skitglad över att jag fått en plats i dey fulltecknade loppet. Men, sen kom sommaren och förkylningen! Och tröttheten! Två träningspass på tre veckor, sen fem intensiva dagar på oringen. Därefter 4 pass på två veckor som sista uppladdni...

Av Bergman - 4 augusti 2012 16:21

Idag var det dags för Höga Kusten marathon. Jag brukar springa halvmaran men kände mig inte sugen på att mala banan två varv så jag valde Multi singel istället; 20 km cykling (asfalt, grus, bred stig, smal stig), 500m simning, 8 km löpning. Spring...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Präktig småbarnsmor med Blogkeen
Följ Präktig småbarnsmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se