Direktlänk till inlägg 25 mars 2011

Ryggont och svärsången

Av Bergman - 25 mars 2011 22:14

Ja.. bytte ju jobb för att jag skulle få MINDRE att göra och för att jag skulle kunna ägna mig åt mig själv och min familj.. men eftersom jag är en "fixare" och superwoman så blir det ju inte alltid som man tänkt sig...


Nåja.. tävlingssäsong närmar sig... sjukt spännande. Börjar dock med stor fasa inse att jag SLÖAT när det gäller träning. Mitt mentala har ju inte varit i fas och det märks fysisk. Fanstyg. Säger bara:Så är det här i världen... kung kokos!


Har annars träningsplanen sjukt klar för mig inför Natt och sprint-sm. I huvudet så går det jävligt bra så det är bara att försöka få kroppen att förstå det med! :) Fokus på snabbhetsträning förutom ett pass i veckan som kommer vara låååångt.


Haft ont i ryggen och har lagt 1000 pix på ryggis och har nu inte ont. Han var dock lite fascinerad över mina spänningar vid skulderbladen och alla triggerpunkter...


Näe.. sovadags så de två planerade passen blir av imorrn...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bergman - 29 september 2012 23:04

Idag var det dags för det 48:e Lidingöloppet. Jag hade ingen önskan att återuppleva förra årets kaos då jag knappt hann till start så vi åkte ner på fredagen hela familjen och roade oss med att åka tunnelbana, besöka sci-fibutiken, BR leksaker och Bu...

Av Bergman - 13 september 2012 08:42

Ja, är hur synd som helst om mig! Jag är förkyld! Överväger amputation av allt ovanför axlarna eftersom det är där det smärtar och värker. Jag måste bli frisk nu! Så jävla otajmat! Nästa helg är det medel och stafett-SM och helgen efter det Liding...

Av Bergman - 5 september 2012 06:53

Jag känner vemod.   Jag har gått 6 år på Nylands skola och den erbjuder en unik miljö! Det är så otroligt tråkigt att inte någon startar friskola där, eller att man utnyttjat miljön ännu mer. Skolan ligger efter en liten grusväg, granne med en bo...

Av Bergman - 12 augusti 2012 11:47

Först var jag skitglad över att jag fått en plats i dey fulltecknade loppet. Men, sen kom sommaren och förkylningen! Och tröttheten! Två träningspass på tre veckor, sen fem intensiva dagar på oringen. Därefter 4 pass på två veckor som sista uppladdni...

Av Bergman - 4 augusti 2012 16:21

Idag var det dags för Höga Kusten marathon. Jag brukar springa halvmaran men kände mig inte sugen på att mala banan två varv så jag valde Multi singel istället; 20 km cykling (asfalt, grus, bred stig, smal stig), 500m simning, 8 km löpning. Spring...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Präktig småbarnsmor med Blogkeen
Följ Präktig småbarnsmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se