Direktlänk till inlägg 1 april 2011

Fredag

Av Bergman - 1 april 2011 15:52

Fast känns inte som fredag eftersom jag varit hemma med den gipsade sonen hela veckan...


Igår påbörjades snabbhetsträning. Började med att inse att jag INTE är snabb. Haha.. men är ju därför jag ska träna på det. :)


Nåja, efter 10 korta intervaller (40-44 sek) blev det spänst. Trevligt att ha sällskap oxå av två andra öbackningar.Var dock sjukt sliten efter passet i onsdags, två mil i fantastiskt väder med vagnen. Antingen så är jag klen eller så börjar killen bli tung! Skyller lite på att det är tjällossning och annat bus på vägarna så det går lite extra tungt. Komer kännas bra att springa utan vagn sedan. :) Måste säga att det är sjukt peppande med alla glada tillrop när man är ute med vagnen iaf. Impar på folk, eller så bekräftar jag min sinnessjukdom. :) Skämt åsido, känns bra att visa att bara för att man fått barn behöver man inte sitta inne och pilla naveln!


Tänkte på det och diskuterade det lite med maken efter att han sett en mamma på teve som tränat mycket innan graviditeten och reporten frågade henne nu om hon skulle lägga av eftersom hon blivit mamma. Smart fråga, eller inte. Klart hon inte skulle. Hon hade för övrigt en chariot så springa skulle hon ju inte behöva göra ensam heller!


Så jävla antikt att jag kräks. Som att jag säger att jag ska iväg å tävla i en vecka, vem tar hand om Linus då? Och vad är jag för en mamma som väljer att tävla och träna framför min egen son? Ja, vad jag är jag för en mamma? En mamma med en jävligt bra far till sin son! De ni...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingeborg

1 april 2011 20:12

En glad och nöjd mamma är oftast en bra sådan och Linus har en sjutusan så bra mamma!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bergman - 29 september 2012 23:04

Idag var det dags för det 48:e Lidingöloppet. Jag hade ingen önskan att återuppleva förra årets kaos då jag knappt hann till start så vi åkte ner på fredagen hela familjen och roade oss med att åka tunnelbana, besöka sci-fibutiken, BR leksaker och Bu...

Av Bergman - 13 september 2012 08:42

Ja, är hur synd som helst om mig! Jag är förkyld! Överväger amputation av allt ovanför axlarna eftersom det är där det smärtar och värker. Jag måste bli frisk nu! Så jävla otajmat! Nästa helg är det medel och stafett-SM och helgen efter det Liding...

Av Bergman - 5 september 2012 06:53

Jag känner vemod.   Jag har gått 6 år på Nylands skola och den erbjuder en unik miljö! Det är så otroligt tråkigt att inte någon startar friskola där, eller att man utnyttjat miljön ännu mer. Skolan ligger efter en liten grusväg, granne med en bo...

Av Bergman - 12 augusti 2012 11:47

Först var jag skitglad över att jag fått en plats i dey fulltecknade loppet. Men, sen kom sommaren och förkylningen! Och tröttheten! Två träningspass på tre veckor, sen fem intensiva dagar på oringen. Därefter 4 pass på två veckor som sista uppladdni...

Av Bergman - 4 augusti 2012 16:21

Idag var det dags för Höga Kusten marathon. Jag brukar springa halvmaran men kände mig inte sugen på att mala banan två varv så jag valde Multi singel istället; 20 km cykling (asfalt, grus, bred stig, smal stig), 500m simning, 8 km löpning. Spring...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Präktig småbarnsmor med Blogkeen
Följ Präktig småbarnsmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se