Direktlänk till inlägg 5 april 2011

Häl(san) i första rummet

Av Bergman - 5 april 2011 20:39

Har ont i hälen. Vilar idag. Tycker jag är lat men det tar emot att springa eftersom det gör ont i hälen. Kan säkert crossa, men kroppen vill inte.


Ska ut och springa imorrn. Så är det bara. Undrar vad det är med hälen. Måste köpa nya skor. Var förbi teamsportia idag, de som brukar få in mina härliga skor, men serru, inte kommer de få in några sådana skor iår inte! Nähä.. mina fantastiska skor som jag brukar köpa för 1000 pix. Blir till att köpa ett par kayano istället då, för 2 papp.. ja, jag fick ju löneförhöjning idag. Haha.. nyrik, eller inte.


SKa beställa från nätet istället. Ska testa ut skorna och sedan ska jag köpa dem på internet. Gud, jag är så hipp! Ska även köpa tights tror jag. Mina är trasiga, jättetrasiga. Har köpt en pannlampa förresten, men betvivlar att jag kommer få den innan natt-sm så jag får springa med ficklampa...


Ska äta en kaka och tycka lite synd om mig eller så försöker jag mig på att göra några chins. Japp, har ju köpt en sån där som hänger i en dörröppning. Är så sjukt svag bara. Nästan så att Linus å Mathias står och skratta åt mig när jag hänger där och inte tar mig någonstans. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bergman - 29 september 2012 23:04

Idag var det dags för det 48:e Lidingöloppet. Jag hade ingen önskan att återuppleva förra årets kaos då jag knappt hann till start så vi åkte ner på fredagen hela familjen och roade oss med att åka tunnelbana, besöka sci-fibutiken, BR leksaker och Bu...

Av Bergman - 13 september 2012 08:42

Ja, är hur synd som helst om mig! Jag är förkyld! Överväger amputation av allt ovanför axlarna eftersom det är där det smärtar och värker. Jag måste bli frisk nu! Så jävla otajmat! Nästa helg är det medel och stafett-SM och helgen efter det Liding...

Av Bergman - 5 september 2012 06:53

Jag känner vemod.   Jag har gått 6 år på Nylands skola och den erbjuder en unik miljö! Det är så otroligt tråkigt att inte någon startar friskola där, eller att man utnyttjat miljön ännu mer. Skolan ligger efter en liten grusväg, granne med en bo...

Av Bergman - 12 augusti 2012 11:47

Först var jag skitglad över att jag fått en plats i dey fulltecknade loppet. Men, sen kom sommaren och förkylningen! Och tröttheten! Två träningspass på tre veckor, sen fem intensiva dagar på oringen. Därefter 4 pass på två veckor som sista uppladdni...

Av Bergman - 4 augusti 2012 16:21

Idag var det dags för Höga Kusten marathon. Jag brukar springa halvmaran men kände mig inte sugen på att mala banan två varv så jag valde Multi singel istället; 20 km cykling (asfalt, grus, bred stig, smal stig), 500m simning, 8 km löpning. Spring...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Präktig småbarnsmor med Blogkeen
Följ Präktig småbarnsmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se