Direktlänk till inlägg 16 april 2011

Tävlingsreferat

Av Bergman - 16 april 2011 11:02

Ja, är väl lika bra att man tar och analyserar gårdagen så det går att lägga den till handlingarna.


Natt-SM tillika säsongens premiärtävling. Och hur gick det då? Senaste 11/2:a veckan har kantats av förkylning och feber så det kändes ju inte allt för bra. Rossliga lungor och ruggig hosta men springas skulle det... Ja, det var förutsättningarna. Kroppen kändes inte topp dagarna innan så förhoppningen stod i att orienteringen skulle fungera.


Kroppen piggnade till och när starten väl gick så var det en grymt springsugen kropp med bra tryck i benen och då kanske ni själva kan räkna ut hur det gick. :) Inte alls! Fullt ös medvetslös. Abnorma problem med riktningen eftersom jag inte hade tid att stanna och kolla kompasen. Sedan är ju Gotlandsterrängen som den är... platt och diffus och ja, fy fan. Bommelibom. Inte en endaste lite spik någonstans! MEn fort gick det, fort och sjukt fel.


Huvudet befann sig under armen och då går det inte. Har absolut noll synk när det gäller knopp och kropp just nu och det är ju lite frustrerande.


Kom iaf inte sist av någon otugrundlig anledning... någon måste ju ha ålat runt alltså! Förresten så hade jag även GPS, bidrog kanske lite i stressen men inte mycket. Har ingen ursäkt utan bara en förklaring: jag orienterade inte. Stressade, sprang som en tok och betedde mig allmänt orutinerat. Längtar efter att finna en inre ro och stabilitet i orienteringen... bara det blir snöfritt hemma så kanske man kan börja jobba på den biten.


Mina förväntningar var väldigt höga men slutade i ett pinsamt resultat.


Idag är det sprint. Taktik för detta vet jag inte riktigt. Springa rätt... men hur? Kompassen gömmer jag och fokuserar på orienteringen tror jag. Hoppas innerligt att det går bra idag, att jag hittar flytet. Så mycket vilja i kroppen, så gott självförtroende när det kommer till löpningen, men det hjälper ju föga när huvudet är på en annan planet...


Citat Per Lang: Det är bara att bryta ihop och komma igen!


Ja, jag gör väl så då...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bergman - 29 september 2012 23:04

Idag var det dags för det 48:e Lidingöloppet. Jag hade ingen önskan att återuppleva förra årets kaos då jag knappt hann till start så vi åkte ner på fredagen hela familjen och roade oss med att åka tunnelbana, besöka sci-fibutiken, BR leksaker och Bu...

Av Bergman - 13 september 2012 08:42

Ja, är hur synd som helst om mig! Jag är förkyld! Överväger amputation av allt ovanför axlarna eftersom det är där det smärtar och värker. Jag måste bli frisk nu! Så jävla otajmat! Nästa helg är det medel och stafett-SM och helgen efter det Liding...

Av Bergman - 5 september 2012 06:53

Jag känner vemod.   Jag har gått 6 år på Nylands skola och den erbjuder en unik miljö! Det är så otroligt tråkigt att inte någon startar friskola där, eller att man utnyttjat miljön ännu mer. Skolan ligger efter en liten grusväg, granne med en bo...

Av Bergman - 12 augusti 2012 11:47

Först var jag skitglad över att jag fått en plats i dey fulltecknade loppet. Men, sen kom sommaren och förkylningen! Och tröttheten! Två träningspass på tre veckor, sen fem intensiva dagar på oringen. Därefter 4 pass på två veckor som sista uppladdni...

Av Bergman - 4 augusti 2012 16:21

Idag var det dags för Höga Kusten marathon. Jag brukar springa halvmaran men kände mig inte sugen på att mala banan två varv så jag valde Multi singel istället; 20 km cykling (asfalt, grus, bred stig, smal stig), 500m simning, 8 km löpning. Spring...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Präktig småbarnsmor med Blogkeen
Följ Präktig småbarnsmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se