Direktlänk till inlägg 29 juni 2012

Sliten.nu

Av Bergman - 29 juni 2012 06:37

Min kropp beter sig inte riktigt som jag vill. Den är trött, seg och allt går tungt. I onsdags var det korta intervaller, 5*200m i två set. Att jag springer denna sträcka på samma tid som eliten springer 400m tänker jag inte gräva ner mig över. Maxtempot jag kom upp i var 2,45min/km, i en intervall, annars låg jag stabilt på 2,50. Frustrerande då jag verkligen ville springa fortare och verkligen försökte. Men, men... Antar att slitenheten beror lite på att jag avverkade en mil lite för fort på lunchen, men ville bli av med lite stelhet och när jag väl kom ut var det svårt att hejda kroppen. Haha...


Avslutade med lite trädgårdsgympa. ÄLSKAR min remmar jag byggt. Upp med dem i lönnen på baksidan och köra lite crossfit. 6 övningar 3 varv. Men ger träningsvärk! Måste förmå mig att göra det idag med annars är jag rädd att träningsvärken kommer ta över mitt liv.


På tal om träningsvärk. Och ont i kroppen. Igår var det orientering på schemat. 4,9 km på 52 minuter! VA? Ja, ni såg rätt... kroppen svarade under ca 10 minuter, annars var det en kamp med både motivation och ork. Jag skyller på det knähöga blåbärsriset, men va fan! Det ska ju jag orka! Minst 4,9 km, det är ju medeldistans! Vad betyder då detta? Jo, att jag har slarvat med min skogslöpning. Nu är det jag som ger mig ut i skogen och kör intervaller, frågan är när bara. Jag tror att jag måste stryka intervallerna med löparklubben på måndagarna och istället ge mig ut i skogen. Min kropp gillar inte mycket fartträning utan vill ha långa nötarpass oxå och då kan jag inte fläka på med intervall 4 gånger i veckan..


Nåja, det tåls att tänka på. Men på måndag blir det nog skogen, kanske uppför? :) *ääääälskar backintervaller*


Har ont i kroppen idag. Träningsvärk från midjan och neråt. Har även gjort illa ena vristen känner jag. Blir tåhävningar hela dagen. Ev ska jag ut med lilla Nina. Hon ska cykla och jag ska springa, runt Örsjön var tanken, men vi får se vad kroppen säger. Verkar även dra ihop sig till regn, inte för att det bekommer mig men går alltid att använda som en ursäkt. :) Ingen löpning idag = jag drar till gymmet för lite maxstyrka....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bergman - 29 september 2012 23:04

Idag var det dags för det 48:e Lidingöloppet. Jag hade ingen önskan att återuppleva förra årets kaos då jag knappt hann till start så vi åkte ner på fredagen hela familjen och roade oss med att åka tunnelbana, besöka sci-fibutiken, BR leksaker och Bu...

Av Bergman - 13 september 2012 08:42

Ja, är hur synd som helst om mig! Jag är förkyld! Överväger amputation av allt ovanför axlarna eftersom det är där det smärtar och värker. Jag måste bli frisk nu! Så jävla otajmat! Nästa helg är det medel och stafett-SM och helgen efter det Liding...

Av Bergman - 5 september 2012 06:53

Jag känner vemod.   Jag har gått 6 år på Nylands skola och den erbjuder en unik miljö! Det är så otroligt tråkigt att inte någon startar friskola där, eller att man utnyttjat miljön ännu mer. Skolan ligger efter en liten grusväg, granne med en bo...

Av Bergman - 12 augusti 2012 11:47

Först var jag skitglad över att jag fått en plats i dey fulltecknade loppet. Men, sen kom sommaren och förkylningen! Och tröttheten! Två träningspass på tre veckor, sen fem intensiva dagar på oringen. Därefter 4 pass på två veckor som sista uppladdni...

Av Bergman - 4 augusti 2012 16:21

Idag var det dags för Höga Kusten marathon. Jag brukar springa halvmaran men kände mig inte sugen på att mala banan två varv så jag valde Multi singel istället; 20 km cykling (asfalt, grus, bred stig, smal stig), 500m simning, 8 km löpning. Spring...

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Präktig småbarnsmor med Blogkeen
Följ Präktig småbarnsmor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se